Politic

Victor Ponta şi Crin Antonescu vor fi vineri la Alexandria

Carmen Dumitrescu

Data de 9 noiembrie are o semnificaţie deosebită pentru susţinătorii USL din Teleorman. Pentru că data respectivă constituie punctul de debut al unei campanii electorale, despre care se anticipează că va fi foarte dificilă, dar şi pentru că, din nou, liderii USL centrali vor veni în judeţ pentru a da startul confruntărilor ce se vor întinde până pe data de 9 decembrie. Astfel, alături de Liviu Dragnea, cel care prin activitatea sa politică de până acum a făcut posibilă recunoaşterea Teleormanului la nivel naţional ca şi judeţ important din punct de vedere strategic, se vor afla vineri, 9 noiembrie, la Alexandria premierul României, Victor Ponta, şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Vizitele foarte dese ale celor mai importanţi oameni ai politicii româneşti au şi rolul evident de a-i mobiliza pe teleormăneni şi de a-i determina să-şi conştientizeze importanţa, în contextul actualei lupte politice. Mai mult, Victor Ponta vine la Alexandria pentru a doua oară, în decurs de numai o săptămână, după vizita de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alexandria, pentru a-i susţine pe candidaţii USL, Liviu Dragnea şi Crin Antonescu, care se vor lupta pentru obţinerea unor fotolii de parlamentari în Colegiul 3 – deputaţi şi respectiv, în Colegiul 2 – Senat.

Astfel, startul campaniei electorale USL se va da în acest an din Teleorman şi teleormănenii sunt aşteptaţi să susţină candidaţii USL în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, în cursul după-amiezei zilei de vineri. Până acum, se anunţă că un număr impresionant de teleormăneni îşi doreşte să se afle alături de candidaţii USL din Teleorman în prima zi de campanie electorală, astfel că ne putem aştepta la o veritabilă desfăşurare de forţe la Alexandria, în nota deja consacrată a evenimentelor USL.

În cadrul aceleiaşi manifestări publice, USL Teleorman îşi va prezenta candidaţii din toate colegiile şi va face o scurtă prezentare celor care se vor lupta pentru dreptul de a-i reprezenta pe teleormăneni în cadrul celui mai înalt for decizional al ţării. Pe de altă parte, fiecare dintre candidaţi va vorbi despre dorinţa lor de a reprezenta comunitatea pentru care au ales să lupte şi despre proiectele pe care le-au pregătit pentru cele şase colegii electorale ale judeţului Teleorman.

2 Comments

 1. Cand ne-au ocupat rusii tatii lor au tradat si s-au facut atei comunisti,acum copii lor USL-isti o fac din nou ca de.. au ajuns burghezia proletara si tot ce au furat trebuie sa pastreze,tara a devenit colonie.Nimic nu mai este al nostru,petrolul,carbunele gazul,siderurgia,aurul,apa,electricitatea. etc,nu mai exista protectie sociala ,dreptate ,cinste,morala,caracter ,a aparut un nou concept”tupeul” ce nu este valoare ci nesimtire ,cum spun multi lumea dracului.
  Scris este ca :”In vremurile de pe urma cei ce fac bine o sa o duca rau ,iar cei ce fac rau o sa o duca bine”
  Ordonantele de urgenta sunt la mana lor ,isi dau ce si cate au nevoie!Romania numai este stat de drept ea nu se conduce dupa legi ci dupa ordonante
  Alegerile vor fi masluite ca si atunci.Poporul traieste “bine”,securisti,burghezia proletara ,activisti pcr,ilegalisti pcr,”rau” !!!
  Alegeti-ii si in martie o sa vedeti ce-i in Grecia si in Romania.
  DD este ultima speranta pentru cei fara sperante,altfel Romania nu mai are nici o posibilitate de scapare ea a fost ori vanduta ori facuta cadou pentru comisioane,de clica politica in ultimii 23 de ani.De aceia frica ca daca pierd puterea trebuie sa dea totu inapo,ca se va repune pe rol legea 18.
  Crin Antonov ,lipovanul-rus,din Tulcea si Moldovanul Ponta(dupa origini bunici) vor sa indrepte Romania spre rusia,sprijiniti de fostii comunisti care toti sunt in USL.Majoritatea moldovenilor au jucat la 2 capete,ei au fost in postura aceasta si printre revolutionarii de la Timisoara ,deoarece avind neamuuri in URSS au fost racolati si au lucrat alaturi de Militaru!
  Gorjenii,Oltenii,Reghatenii,Moldovenii sunt tradatori si pupincurist(,cei ce goneau dupa grade in armata,cei mai multi nostalgici comunisti) ! Chiar toti?
  Comunistul Voronin in Moldova a cerut cetatenilor sa-l voteze ca le va da carnatul cu un leu ,de la astia sigur poporul roman va primi o piula fara vaselina.In ’90 ne-au facut-o moldoveni acum voi!

 2. IN SFIRSIT,,,,SI TELEORMANUL INSEAMNA CEVA ,,,,,CHIAR
  FAPTUL CA O LUNA DE ZILE,E CEVA,ATENTIA TARII,A EUROPEI SI
  LUMII SE INDREAPTA CATRE ALEXANDRIA,TELEORMAN,PE MINE MA
  BUCURA ENORM CA CETATEAN AL LOCULUI,RESTUL PROBLEMELOR RAM
  IN PLAN SECUND,,,,,,CE V-A ADUCE PROMISIUNILE POLITICE LA
  TELEORMAN IN VIITOR ?,,,,,V-OM VEDEA,,,,,,DAR STIU CITEVA LUCRURI:,,,,TELEORMANUL V-A GENERA DUPA ALEGERI:(posibil)

  UN PRESEDINTE DE TARA…..
  UN VIITOR PRIM MINISTRU
  SCHIMBARI MAJORE IN POLITICA ROMANIEI
  DEPUTATI SI SENATORI MAI OBIECTIVI CU LEGILE

  TOATE ACESTE LUCRURI POSIBIL DE INFAPTUIT,,,,,CITE VOT FI
  SI IN FAVOAREA TELEORMANULUI SI A VOTANTILOR LUI IN CE
  PRIVESTE BUNASTAREA,CIVILIZATIA,MODERNIZAREA ELECTORA-
  TULUI,,,,,,SPER SA NU RAMINEM IN ACELASI STADIU CA PINA
  ACUM,,,,,B A F T A T E L E O T M A N E N I L A V O T !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.