Politic

Victor Drăguşin vrea un nou mandat la Primărie. „Să nu-şi facă adversarii politici speranţe că nu voi mai candida”

IMG_5500Victor Drăguşin, reales în unanimitate de voturi preşedinte al Organizaţiei PSD Alexandria, a vorbit, în cadrul conferinţei de miercuri, 29 iulie, atât despre activităţile organizaţiei pentru perioada următoare, cât şi despre anul electoral 2016, precizand totodată că va candida pentru un nou mandat la Primăria Alexandria.

„Această conferinţă trebuie să reprezinte începutul pregătirii celor două mari evenimente politice ale anului 2016. În anul 2016 trebuie să fim şi mai eficienţi, iar mobilizarea exemplară reprezintă principiul fundamental pe care trebuie să-l abordăm prioritar.

Eu pot să vă spun că aţi reuşit să formaţi o echipă atât de bună, că nu aveţi nevoie de preşedinte. Asta nu înseamnă că eu am vreun gând de retragere, chiar vreau să vă spun că voi candida pentru încă un mandat la Primărie, dacă voi avea susţinerea partidului. Să nu-şi facă adversarii politici speranţe că nu voi mai candida”, a declarat Victor Drăguşin în timpul discursului său din cadrul Conferinţei organizaţiei municipale a social-democraţilor alexăndreni. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.