Politic

Victor Drăguşin: “Votul de duminică a demonstrat că alexăndrenii preferă faptele, nu promisiunile deşarte”

Duminică, 5 iunie 2016, alexăndrenii şi-au spus cuvântul în legătură cu cei care îi vor reprezenta în administraţia publică locală, iar majoritatea a decis ca PSD să facă în continuare acest lucru. Astfel, Consiliul local al municipiului are o componenţă majoritară PSD, iar Victor Drăguşin a fost mandatat, pentru a treia oară, să ocupe fotoliul de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.

 

 • Domnule primar, care este mesajul dvs. pentru alexăndreni, acum după ce febra electorală a trecut?

Aş vrea, în primul rând să mulţumesc alexăndrenilor care m-au votat, echipei de campanie, care a muncit alături de mine în toată această perioadă, mulţumesc unei părţi a presei locale, care a dat dovadă de imparţialitate, şi, de asemenea, mulţumesc celor care au ieşit la vot, demonstrând, în felul acesta, că au înţeles jocul democratic. Tuturor alexăndrenilor vreau să le demonstrez că sloganul pe care mi l-am stabilit încă din 2008 – “Omul de lângă tine” – va fi valabil şi în următorii patru ani şi va fi valabil pentru toţi cetăţenii. Alexăndrenii se vor putea convinge, dacă nu au făcut-o până acum, că eu nu arunc doar vorbe care să rămână înscrise pe materiale de propagandă electorală, ci pentru mine sunt principii de bază pe care le aplic în relaţia cu cetăţenii.

 

 • Cum aţi descrie campania electorală care tocmai s-a încheiat?

Dezavuez în totalitate campania dusă de PNL şi asta pentru că s-a axat pe atacuri la persoană, pe promisiuni fără acoperire şi, în acelaşi timp, fără proiecte viabile. A fost, de fapt, o reiterare a modului cum s-au comportat reprezentanţii acestui partid în Consiliul local timp de patru ani: gălăgie şi proteste gratuite. Votul de duminică a demonstrat, încă o dată, că alexăndrenii preferă faptele, nu promisiunile deşarte.

 

 • În noul Consiliu local, PSD are 14 mandate dintr-un total de 21. Restul, de 7, sunt adjudecate de PNL. Ce spuneţi despre această reprezentare?

Într-adevăr, putem spune că este o premieră pentru municipiul Alexandria ca doar două partide să aibă reprezentanţi în forul deliberativ al oraşului. Cu toate acestea, PSD a obţinut două treimi…

 

 • Şi, plecând de la această majoritate, tot PSD va avea şi viceprimarii. Ne puteţi spune cine ar putea fi?

Deocamdată, nu s-a stabilit. Acest lucru va fi hotărât în cadrul Organizaţiei municipale PSD Alexandria, dar, aproape sigur, viceprimarii municipiului vor fi tineri. Astfel, mă gândesc că Augustin Ioan ar putea ocupa fără probleme fotoliul de viceprimar, la fel Dănuţ Cristescu, Ionuţ Neacşu sau Haralambie Epure, dar, repet, acest lucru urmează să fie hotărât în zilele următoare şi pot spune că avem de unde alege. De altfel, în stabilirea listei cu cei care să candideze pentru un post de consilier local, am ţinut seama de criteriile de reprezentativitate stabilite în cadrul Conferinţei municipale a PSD: astfel, politicienii maturi şi cu experienţă – 25%,  25% tineri, 25% femei, 25% seniori. În aceste condiţii, cu un Consiliu local majoritar, îi pot asigura pe alexăndreni că toate proiectele începute vor fi duse la bun sfârşit şi, aşa cum le spuneam şi înainte de campanie, le voi demonstra şi în următorii patru ani că eu ceea ce promit, fac. (A. Neagu)

9 Comments

 1. observator

  Mai neica nimeni Dumitru Vaduva care esti cunoscut doar de familie si de colegii de la gradinita,nu poti fi mai punctual? Adica in afara de singurule slogane pe care l-ai invatat ca nu ai facut nimic si nu te lupti sa-l dai jos pe Dragnea nu poti spune si ceva concret? Spui ca nu poti respira de masini! Pai asta este un lucru bun da dovata ca localnicii nu o duc rau si au masini iar lipsa spatiilor este o problema majora in toata tara nu numai in Alexandria! Latrai din astea frustrati de soarta ca tine nu sunt in stare nici in 50 de ani sa asigure confortul orasului macar asa cum l-a facut acest primar cu exceptia parcarilor, care intr-adevar buna stare a locuitorilor a depasit aceasta chestiune!Chestiune care nu poate fi rezolvata peste noapte! Eu sunt unul care ii reprosez primarului prbleme punctuale nu de genul celor care o faci tu. Te invit sa mai meditezi inainte de a iesi in spatiul poblic cu vorbe aruncate in vant fara acoperire!

  • Oamenii si-au luat masini pe munca lor din Spania ,nicidecum dartorita lingaului de Dragusin.Mai mergeti si voi in occident sa vedeti cum treieste lumea civilizata.Sclavilor de alexandria.

   • Ionut Dim

    ‘Oamenii si-au luat masini pe munca lor din Spania’ ;))))). Deci toti alexandrenii au muncit la un moment dat in Spania ;))))))

 2. De ce iesiti pe strada doar in campanie? De aceleasi promisiuno repetate la fiecare 4 ani? Locuiesc in centrul orasului, mai exact in capatul centrului(bl. Unic). S-au facut nenumarate sesizari legate de parcarile din acest cartier. Nu ai loc sa iesi sau sa intrii in cartier din cauza ,,piețarilor” sau a taximetristilor de tara. Cum a fost facut calculul pt reabilitarea cartierelor? 1- v-urile, 2- peco….. Nu este pacat ca un cartier care este in centru sa fie asa defavorizat? Vrei sa iesi sa stai pe o banca in cartier, nu exista aceasta posibilitate. Vrei sa faci un gratar, iei amenda, momentan nu s-a inventat asa cv. Acum 4 ani a-ti venit in campanie si a-ti spus acelasi lucru. Voi face parcari !!!. Sper macar de data asta sa va tineti de cuvant. Va multumesc

 3. Dragusin a condus 8 ani si nu a facut nimic decat sa fure cu Tatu.acum a castigat si se apuca de meserie din nou.FElicitari Alexandria..

 4. Dar pe tine nu te intereseaza.Tu mergi inainte pe drumul imputit pe care ti l-ai ales in imputita societate alexandreana si teleormaneana. Am o greata incomensurabila fata de tine,fata de ce se intampla in Alexandria si in Teleorman si chiar in Romania sub conducerea lui Dragnea si a anomaliei numita PSD. Mars de aici ,JAVRELOR !

 5. Dar cum sa termini tu cu hotul de Dragnea cand tu faci parte din gasca lui ? Cand tu insuti esti din „familie ” ? Am fost in urma cu o luna in tara,la Alexandria si m-am inspaimantat de ce am vazut.Orasul ala e sufocant.Nu poti sa mai respiri de atatea masini si de lipsa spatiilor de parcare.Ce ai facut tu 4 ani de zile din acest punct de vedere ?

 6. Mai Dragusin,tu,casa fii un primar bun in Alexandria,trebuie sa termini cu hotul de Dragnea si cu gasca lui de talhari de acolo,nu tu personal ci alertand institutiile statului de drep de ce se intampla in acel oras si in judetul Teleorman. Tie nu ti-e rusine ca ai fost primarul orasului Alexandria si sub conducerea ta acesti banditi,in frunte cu Dragnea au jefuit tot ce le-a cazut in mana si au incalcat toate legile ? Nu ti-e rusine obrazului ?

 7. Marinela

  Intradevar, campania dusa de PNL a fost inspaimantatoare! Injutaruri groaznice pe tot Facebook-ul…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.