Politic

Victor Drăguşin a votat „pentru continuitate”

DSCF1016Duminică, 5 iunie, în jurul orei 12.00, Victor Drăguşin, însoţit de senatorul PSD Florinel Dumitrescu, a ajuns la Secţia de votare nr.6, din incinta Liceului Tehnologic Nicolae Bălcescu, pentru a vota edilul municipiului Alexandria, consilierii locali şi pe cei judeţeni pentru următorii patru ani. La ieşirea de la urne, Victor Drăguşin a precizat că a votat „pentru continuitate”.

„Alexăndrenii, cel puţin până când am intrat în campanie, spuneau că oraşul merge pe un drum bun. Aşa că trebuie să votăm pentru continuitate, pentru ducerea proiectelor la bun sfârşit, cu credinţa şi cu dorinţa că starea de spirit, care este una vie în oraşul Alexandria, va dăinui şi în mandatul viitor, şi aici discutăm de voluntariat, discutăm de seriozitate, de respect faţă de cetăţean şi trebuie să creştem şi gradul de respect faţă de instituţiile statului. Treaba este mai complicată şi, uşor, cred că ne apropiem de o normalitate”, a declarat Victor Drăguşin.

Referitor la rezultatul pe care speră să-l obţină în alegeri, Victor Drăguşin a evitat să vorbească despre un eventual scor pentru Primărie, susţinând că rezultatul depinde de mai mulţi factori, esenţială fiind prezenţa la vot. (Violeta Mocanu)

5 Comments

  1. mult succes in noul mandat sefule! Sa ti mai aduci aminte de noi la urmatoarele alegeri! p.s. succes cu toate procesele atat cele actuale cat si cele viitoare!

  2. Iordache

    Am votat cu dumneavoastra, cu un om echilibrat si cu bun simt.

  3. Mult succes domnule primar. Nu va lasati infrant de cei ce injura pe internet!

  4. Cu respevt domnule primarm Votat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.