Politic

Victor Drăguşin: “Am votat interesat, am votat pentru Alexandria, pentru Teleorman”

Duminică, 11 decembrie, în jurul orei 11.00, Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria, a ajuns la Secţia de votare nr. 6, din incinta Liceului Tehnologic “Nicolae Bălcescu”, pentru a vota deputaţii şi senatorii care îi vor reprezenta pe teleormăneni în Parlament pentru următorii patru ani. La ieşirea de la urne, Victor Drăguşin a precizat că a votat “interesat şi pragmatic”.

“Cred că nu numai eu, cred că foarte mulţi vom vota interesat, vom vota pragmatic, şi cred că toţi românii au avut ocazia ca în perioada de campanie să analizeze ofertele partidelor. Eu consider că, pentru prima dată, există şi un proiect de ţară, există şi vorbe goale, există şi promisiuni deşarte… Din punctul meu de vedere, partidele s-au prezentat diferit în campanie, prin urmare, cred că toate gusturile vor fi satisfăcute. Aşa cum am spus, am votat interesat, am votat pentru Alexandria, pentru Teleorman, şi cu convingerea că decalajele dintre judeţe, într-o perioadă următoare, se vor diminua şi românii o să trăiasacă mai bine în ţara lor”, a declarat primarul municipiului Alexandria.

În ceea ce priveşte un scor pentru PSD la alegerile parlamentare, primarul municipiului Alexandria şi vicepreşedintele social-democraţilor teleormăneni, Victor Drăguşin a precizat că se fereşte să facă estimări, dar că cel mai probabil “votul de azi va fi corespunzător voturilor şi de la locale, şi de la alte alegeri, fie locale, fie prezidenţiale trecute“.

“Poate că există o similitudine şi anume, când ai un contract scris cu oamenii, oamenii au încredere în tine. Pe acest motiv mă bazez când declar ceea ce am declarat”, a mai precizat Victor Drăguşin la ieşirea de la urne. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.