Politic

Victor Drăguşin şi-a continuat întâlnirile cu alexăndrenii

dragusin1Primarul Municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, însoţit de candidaţii PSD pentru Consiliul Local Alexandria, s-a întâlnit luni, 23 mai, cu susţinătorii din zona blocurilor F1-F3 din municipiul reşedinţă de judeţ.

În discuţia avută cu susţinătorii PSD, Victor Drăguşin a vorbit despre proiectele din programul politic cu care a venit în faţa electoratului în anul 2012 şi pe care le-a dus la îndeplinire în timpul mandatului ce se încheie în aproape două săptămâni, precum şi despre proiectele de importanţă majoră pentru comunitate pe care le are în vedere pentru următorul mandat.

Potrivit primarului Victor Drăguşin, cu un proiect de investiţii elaborat încă din anul 2013, cartierul va intra în reabilitare generală în vara acestui an, astfel că vor fi refăcute aleile, vor fi amenajate noi locuri de parcare şi spaţii verzi şi, totodată, vor fi amplasate noi locuri de joacă pentru copii şi spaţii de socializare.

„Am redactat proiecte pentru toate obiectivele incluse în programul politic cu care am venit în faţa dumneavoastră în anul 2012. Multe sunt finalizate, altele sunt în curs de finalizare, iar pe cele cu valori mai mari le voi depune la deschiderea axelor de finanţare externă şi ele reprezintă, practic, contractul meu cu dumneavoastră. Suntem împreună o echipă care în toţi aceşti ani a muncit din greu pentru dezvoltarea oraşului în care trăim, fiecare dintre noi, din locul ocupat în societate, a contribuit activ la ceea ce este Alexandria astăzi”, le-a spus Victor Drăguşin, primarul municipiului Alexandria, suţinătorilor PSD. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.