Politic

Victor Drăguşin, la începutul celui de-al treilea mandat de primar: „Aş vrea să-i asigur pe alexăndreni că am fost şi voi fi omul de lângă ei. Nu este doar un slogan de campanie”

Marţi, 21 iunie, primarul ales al Municipiului Alexandria, Victor Drăguşin, precum şi cei 21 de consilieri locali aleşi de alexăndreni la scrutinul de pe 5 iunie au fost validaţi în cadrul şedinţei de constituire a Consiliului local al Municipiului Alexandria, conform Ordinului nr. 307/17.06.2016 al Prefectului Judeţului Teleorman.

La şedinţa solemnă au luat parte primarul municipiului Alexandria şi cei 21 de consilieri care vor face parte din Consiliul Local pentru următorii patru ani, prefectul judeţului Teleorman Carmen Daniela Dan, precum şi preşedintele Judecătoriei Alexandria, Gabriel Duţă, care a prezentat sentinţa civilă de validare a mandatului de primar al social-democratului Victor Drăguşin.

După validarea mandatului şi depunerea jurământului, primarul Victor Drăguşin a ţinut să le mulţumească încă o dată alexăndrenilor pentru votul de încredere pe care i l-au acordat la scrutinul de pe 5 iunie şi i-a asigurat, totodată, că toate investiţiile începute în municipiul reşedinţă de judeţ vor fi finalizate.

„Votul dat pe 5 iunie mă face să cred că alexăndrenii şi-au dorit şi îşi doresc continuitate. Îşi doresc finalizarea proiectelor şi doresc ca oraşul lor să rămână pe o pantă ascendentă, ceea ce arătau şi cercetările sociologice făcute cu ani în urmă. Aş vrea să le spun tuturor celor de aici că am preluat, în anul 2008, mandatul de primar cu un grad de încredere în Instituţia Primăriei de numai 38%. În anul 2012, alexăndrenii, într-un procent de 56%, erau mulţumiţi de activitatea Instituţiei Primăriei şi a Primarului. În luna decembrie a anului 2015, procentul crescuse la 64%, fiind prima instituţie ca grad de încredere în rândul cetăţenilor. Şi aş vrea să mai spun că numărul celor tineri, înţelegând până în 40 de ani, conform cercetărilor sociologice, depăşea 60%.

De altfel, toate investiţiile care au fost promovate şi în mandatul pe care tocmai l-am încheiat şi în mandatul precedent au avut ca destinaţie categoria de cetăţeni tineri ai Municipiului Alexandria. Desigur, nu am putut să fac singur toate aceste lucruri, am fost sprijinit de toţi oamenii care au luat atitudine în acest oraş, iar eu aş vrea să le mulţumesc: Consiliului Local al Tinerilor, care, de la mandat la mandat, au creat şi generează această stare de spirit bună, pozitivă pentru generaţia lor, Sfatului Înţelepţilor, oameni respectabili care au pus umărul la vremea dumnealor ca acest oraş să fie un oraş respectat, să mulţumesc colegilor din aparatul de specialitate, nu în ultimul rând consilierilor locali din mandatul încheiat, care într-o majoritate de multe ori chiar din consens au aprobat hotărârile de Consiliu Local.

Aş vrea, de asemenea, să mulţumesc Ministerului Dezvoltării, celor doi miniştri, Liviu Dragnea şi Vasile Dâncu, care şi-au orientat privirea şi spre Alexandria şi care au finanţat, prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, obiective necesare oraşului nostru.

Niciodată, în niciun sistem, în nicio lume, nu poţi să faci de unul singur minuni”, a menţionat primarul Victor Drăguşin în discursul său.

De asemenea, primarul ales al Municipiului Alexandria a ţinut să sublinieze faptul că sloganul său din campanie nu va rămâne doar un slogan, iar alexăndrenii de rând, cât şi mediul de afaceri vor avea un partener în primar şi în Instituţia Primăriei.

„Aş vrea să-i asigur pe alexăndreni că am fost şi voi fi omul de lângă ei. Nu este doar un slogan de campanie, eu voi fi omul de lângă alexăndreanul care are nevoie, lângă mediul de afaceri – au fost 770 de hotărâri de Consiliu Local care au fost promovate pentru mediul de afaceri, voi fi alături de toate grupurile, entităţile, de cetăţenii cu probleme de orice natură. Nu va fi uşor, dar o să am drept partener Consiliul Local şi am convingerea că doamnele şi domnii consilieri locai vor trece peste raţiunile politice şi vom acţiona doar pentru ca cetăţenii din Municipiul Alexandria să o ducă un pic mai bine de la an la an”, a mai spus Victor Drăguşin. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. sorin stefan

    draga jurnalista, e pacat sa te dai in rand cu ei si sa devii ziarista partidului. esti tanara, gandeste!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.