Politic

Victor Drăgușin: Guvernul PSD “a fost picat”. Ce urmează?

Pericolul care-i paște pe locuitorii municipiului Alexandria, după adoptarea moțiunii de cenzură și căderea Guvernului Dăncilă, este ca investițiile aprobate pentru municipiul reședință de județ să fie blocate, iar proiectele demarate deja să nu fie finalizate, susține primarul Victor Drăgușin, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

„Ca urmare a aplicării programului de guvernare al PSD, pentru prima dată în România, toate localitățile, indiferent din ce partid este primarul, au beneficiat de finanțările necesare rezolvării unor probleme ce se acutizaseră în anii de guvernare de dreapta în care prioritățile au fost pârtii pentru sporturile de iarnă în zone impracticabile, terenuri de fotbal în pantă sau bazine de înot care nu au văzut nici măcar o picătură de apă. Prin Programul Național de Dezvoltare Locală, Programul Național de Dezvoltare Rurală, prin Compania Națională de Investiții sau programele de susținere a producătorilor locali, Guvernul PSD a finanțat dezvoltarea României.

Ce urmează după votul de ieri? În Alexandria modernizăm 11 unități de învățământ prin PNDL. O să continue programul sau o să fie blocat și elevii și dascălii “pedepsiți” politic? Compania Națională de Investiții construiește în Alexandria un stadion pentru sutele de sportivi din Alexandria, dar și pentru competiții naționale. Va continua investiția sau îi vor lasă viitorii guvernanți fără posibilități de antrenament și recuperare, că doar știm cât s-au luptat PNL-iștii să nu se construiască nici Sala Polivalentă? Vor continua proiectele pentru Casa de Cultură și Piața Centrală sau vor fi aruncate la minister, într-un sertar, unde a mai stat ani buni tot ce venea din Alexandria, Teleorman?

Ne-a fost aprobat cu finanțare guvernamentală din Fondul de Dezvoltare și Investiții proiectul de asfaltare a tuturor străzilor din Alexandria. Credeți că se vor mai face?

Am scris și depus fiecare proiect cu convingerea că Alexandria merită să fie tratată în mod egal cu toate municipiile și să se dezvolte, după mulți ani de guvernare “dreaptă” în care totul era tratat după culoarea politică și blocat. Mă voi lupta în fiecare zi și cu toate armele legale ca angajamentele din contractele de finanțare asumate să fie respectate”, susține primarul Victor Drăgușin.

One Comment

  1. Ma scuzati, domnule Dragusin. Remarc cu cata lejeritate lasati in datoria noului guvern proiectele “aprobate” ce “urmau a fi realizate” de dumneavoastra si de Vio daca PSD nu “era picat” . Nu mai bine ne vorbiti dumneavoastra despre lucrurile pe care le-ati facut cat timp ati fost la guvernare, decat despre cele pe care credeti ca nu le vor face altii?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.