Politic

Victor Drăguşin: “Dăncilă a muncit foarte mult şi a demisionat cu demnitate”

– Domnule preşedinte executiv al PSD Teleorman, cum comentaţi demisia Vioricăi Dăncilă după eşecul PSD de la alegerile prezidenţiale? A fost o “intrare în forţă” peste aceasta, obligând-o, practic, să-şi dea demisia?

– La această întrebare aş avea două comentarii. Primul ar fi că demisia doamnei Dăncilă este un act de responsabilitate şi demnitate, în condiţiile în care şi-a dat seama, fără însă a fi vinovată, că partidul trebuie resetat după mai multe eşecuri pe care le-a avut la alegerile europarlamentare, în primul tur la prezidenţiale şi, în ultimă instanţă, în turul doi la prezidenţiale. De asemenea, schimbarea de două ori a guvernului PSD, toate la un loc au avut un impact negativ în rândul populaţiei şi al electoratului fidel PSD-ului. În al doilea rând  eu cred că nu a meritat un asemenea scandal dacă ţinem seama de faptrul că şi-a asumat responsabilitatea directă a alegerilor, într-un moment în care PSD-ul nu avea practic un candidat credibil… Viorica Dăncilă nu a câştigat alegerile prezidenţiale, dar a reuşit, cel puţin în al doilea tur de scrutin, un scor mai mare decât cel din primul tur, în condiţiile în care a fost evident faptul că nu a fost nici pe de parte ajutată de unele structuri de conducere ale partidului din cele mai mult județe şi, în general, nu s-au făcut strategii şi programe de către fiecare organizaţie pentru câştigarea efectivă a alegerilor. Deci, eu cred că doamna Dăncilă a muncit foarte mult cu dorinţa de a câştiga şi a reda în acest fel respectul oamenilor pentru PSD şi politica sa socială, care a fost una benefică pentru toţi românii.

– Consideraţi că toată această situaţie trebuia rezolvată în Congres?

– Da, sigur că da, pentru că acolo în Congres se putea discuta în mod serios şi aplicabil şi se puteau spune mult mai multe lucruri care ar trebui făcute de conducerea fiecărei organizaţii a PSD pentru resetarea întregii activităţi a partidului. În ce mă priveşte, o felicit şi o apreciez foarte mult pentru modul în care s-a prezentat în ambele tururi de scrutin la alegerile prezidenţiale şi vreau s-o asigur de tot respectul şi stima mea.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/marea-unire-a-romanilor-marcata-la-biblioteca-judeteana-marin-preda/

2 Comments

  1. Si psd si alte organizatii inumane si cu scopuri inumane de orisice fel ar fi trebuie sa nu mai existe iar cei care se lasa amagiti de cuvintele ,cuvinte doar frumoase ale ideologiei lor in reLITATE CAPII CAUTIND DISTRUGEREA SEMENILOR ANIMATI FIIND DE URA ,SA IASA REPEDE DIN CERCUL MALEFIC ACESTE ORGANIZATII .Deaseeni indivizii care au asemenea convingeri deviate trebuie izolati de societate si tinuti in locuri de pedeapsa dupa” meritul” lor.

  2. Ati remarcat coafura identica a lui dancila viorica cu cea a anei paukar ,pentru cine nu cunoaste minitru de externe incepind cu anul 1945 ,delegatul personal al criminalului mondial stalin ,partasa si vinovata direct de asasinarea cetatenilor demni ai Romaniei ,tarani fruntasi ,intelectuali in perioada 1945,1965? psd este continuatorul bolsevismului in Romania care sub masca ideilor frumoase ,face crime in realitate promovind un grup de indivizi dracesti care se vor stapinii vietii celorlalti refuzind Adevarul ca Dumnezeu Atotputernicul i a facut pe oameni egali. Pe cealalta parte deasemeni au procedat nazistii ,fascistii .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.