Economie

Victor Drăgușin: “Continuăm împreună” pentru că numai așa vom reuși

– Domnule primar, între multe alte obiective, care vor întregi noțiunea de oraș modern pentru Alexandria este și tot ceea ce înseamnă reconstrucția – interior – exterior – după un nou proiect, al fostei Case de cultură, care va deveni un modern Centru multifuncțional.

Da, am reușit să trecem de toate fazele licitației pentru reabilitarea și modernizarea fostei Case de cultură, iar firma câștigătoare a început deja organizarea de șantier. Ceea ce se vede acum în teren, exact acest lucru este – îngrădirea șantierului pentru a se putea desfășura lucrările în siguranță atât pentru trecători, cât și pentru lucrători. Este o lucrare complexă, pentru că se vor face modificări, atât în exterior, cât și în interior, și care presupun un mare volum de muncă. Practic, atât interiorul, cât și exteriorul vor avea o nouă configurație arhitecturală, dar și funcțională. Se vor amenaja următoarele: sală de spectacole, cabine pentru artiști, lojă, bibliotecă, sală de balet, sală de lectură, săli multifuncționale, grupuri sanitare aferente tuturor sălilor și spațiilor, foaier pentru fiecare sală, spații de depozitare, spații tehnice, birouri, iar în curtea interioară a clădirii se va amenaja un spațiu verde deschis pe verticală. Casa de cultură va completa perfect noua arhitectură centrală a orașului. Aceasta este Alexandria modernă despre care am vorbit și pentru care ne vom strădui să devină un oraș al viitorului.

– În curând, intrați pe deplin în campanie electorală. Care este mesajul dumneavoastră prin care alexăndrenii să vă identifice și să facă practic departajarea de ceilalți competitori?

Eu, primarul de acum, vreau să-i asigur pe locuitorii municipiului că se pot baza pe mine, așa cum și eu mă bazez pe ei în tot ceea ce am făcut și voi face. Mesajul meu, “Continuăm împreună”, este unul simplu prin care vreau ca împreună cu toți locuitorii orașului să continuăm și în următorii 4 ani să realizăm ceea ce mai este nevoie în oraș de la reabilitarea și modernizarea unor străzi la un transport ecologic, piste pentru biciclete ș.a.m.d., de la școli și grădinițe moderne, după noile reguli, până la modernizarea instituțiilor de cultură, de la asigurarea condițiilor pentru populația vulnerabilă și până la tot ceea ce înseamnă condiții bune de trai pentru toți locuitorii orașului.

Ceea ce se întâmplă acum la Unitatea Militară, la Stadion și în multe alte puncte ale orașului este dovada vie a unei construcții moderne a orașului, împreună, primar și locuitorii orașului, pe care-l vrem la nivelul marilor capitale de județ din țară. În tot acest efort, alexăndrenii se pot baza pe mine, că suntem împreună o echipă performantă care avem în centrul preocupărilor noastre cetățeanul și rezolvarea problemelor fiecăruia. Tocmai de aceea, vreau să “Continuăm împreună”!

5 Comments

  1. Votați PSD pentru un trai mai bun. DAR, PENTRU EI😁😁😁😁

  2. ce sa continuati mai mincinosilor!!!este cel mai urat oras resedinta de judet!! L ati pus pe butuci,ciume rosii ce sunteti

  3. CITITOR

    Dl.Primar in 2016 promisiuni ca se termina reabilitarea CINEMA PATRIA in 12 luni,nici azi nu sa terminat.Parcari subterane,supraterane lipsa,PARC INDUSTRIAL lipsa,locuri de munca LIPSA.Incepeti reabilitare CASA DE CULTURA in cit timp se finalizeaza????anul 2023 ??Reabilitati CLADIRE PRIMARIE ,cind rebilitati blocurile din Alexandria.

  4. Locuri de munca trebuie domnule! Atrage fonduri europene. Parc industrial, nu doar în poze. Singura realizare, Parc pădurea Vedea cu care te tot lauzi pe fb! Dacă vrei binele urbei, atrage investitorii, nu i lasă să plece!

  5. Ce sa continuam? Am început ceva? Aaa, cu promisiuni, da, continuam!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.