Politic

Victimizarea lui Bădănoiu, contracarată de PSD Teleorman

E o certitudine deja faptul că Nicolae Bădănoiu a plecat de la Primăria Videle, însă motivul pentru care acesta a pierdut funcția de primar câștigată la alegerile din 2016 a fost intens dezbătut în spațiul public, în ultimele zile. Așa cum era de așteptat, variantele vehiculate au avut drept urmare victimizarea celui care a fost, după cum chiar el susține, înlăturat politic din funcție.

Ce a omis să menționeze Nicolae Bădănoiu? Singurul lucru ce ar putea să lămurească lucrurile, respectiv faptul că și-a scris demisia din organziația PSD Videle încă de la jumătatea lunii iulie.

Redăm mai jos Comunicatul de presă transmis de PSD Teleorman.

 

Comunicat de presă

Cu privire la recentele declarații apărute în presa națională și locală, referitoare la situația domnului Bădănoiu Nicolae, fostul primar al orașului Videle, facem următoarele precizări:

Domnul Bădănoiu Nicolae și-a dat demisia, nu a fost demis din calitatea de membru al organizației județene PSD Teleorman.

Demisia domnului Bădănoiu Nicolae reprezintă un act unilateral de voință, care și-a produs efectele legale.

Ne delimităm de afirmațiile sale recente apărute în presă. Considerăm că acțiunile îndreptate împotriva conducerii organizației PSD Teleorman de către domnul Bădănoiu Nicolae în pre-campania alegerilor prezidențiale, cu scopul de a denigra și a aduce prejudicii de imagine conducerii partidului, nu îi fac cinste. Suntem convinși că electoratul din județul Teleorman va ști să distingă adevărul și va sancționa recentele derapaje ale domnului Bădănoiu, apărute pe fondul unor nemulțumiri personale.

Ne exprimăm speranța ca pe viitor domnul Bădănoiu să fie mai preocupat de propriile deficiențe, nu doar de ocuparea unor funcții de conducere și să își facă un examen obiectiv în ceea ce privește administrarea localității și lipsa unei preocupări serioase pentru dezvoltarea orașului Videle, fapte care au dus la ratarea unor proiecte pentru cetățenii din Videle.

PSD Teleorman

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.