Sport

Veste-şoc la Sporting Roşiori – Gabi Vlădulescu “Găbie” i-a anunţat pe jucători că renunţă la Sporting!

gabieTurul de campionat pentru Sporting Roşiorii de Vede s-a încheiat destul de bine, chiar dacă echipa nu s-a clasat acolo unde îşi propusese iniţial, pe locurile 1-8. În condiţiile în care grijile retrogradării au dispărut de mult, roşiorenii nu au motive să fie supăraţi prea tare din această cauză, însă ceea ce a urmat ultimului joc din turul campionat a surprins pe toată lumea. La şedinţa de analiză a jocului care a urmat, preşedintele clubului Sporting, Gabriel Vlădulescu “Găbie”, după ce a făcut o trecere în revistă a prestaţiei jucătorilor, i-a anunţat pe aceştia că vrea să renunţe să mai continue la Sporting!

Vestea a venit neaşteptat, mai ales că motivaţia oficialului roşiorean nu a fost una foarte clară. Contactat telefonic despre acest subiect, Gabriel Vlădulescu a ţinut doar să spună următoarele: “Poate că am obosit şi eu! După atâţia ani de când lucrez la Sporting, simt nevoia să iau şi eu o pauză, iar asta nu este doar ca o scuză. Simt că îmi trebuie o pauză, deşi încă nu am anunţat că plec în mod sigur. Urmează să  vedem ce se întâmplă, însă eu i-am anunţat deja pe băieţi că vreau să renunţ, şi-au priomit drepturile financiare la zi, totul este în regulă din acest punct de vedere… Dacă voi renunţa însă, în mod sigur nu mă duc în altă parte, cel puţin până în vară!”

Decizia de a renunţa la Sporting Roşiorii de Vede de către Gabriel Vlădulescu vine după trei ani şi jumătate de când este conducătorul clubului, perioadă în care a câştigat de două ori campionatul judeţean, a câştigat un baraj pentru promovare, un altul l-a pierdut, iar în primul an în Liga a 3-a s-a clasat pe locul 5.

B.Pană

One Comment

  1. Batranul BUSCA

    Si pe noi, FANIII TAI, cui ne lasi GABIE???GABIE, GABIE, te cunoaste o ROMANIE!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.