Eveniment

Veronica Mitran Piticu, printre invitații Ambasadei Americii, la „Ambasador’s Garden Party”

Ziua Independenței, pe care americanii o celebrează la 4 iulie, a fost marcată și la București printr-o serie de ceremonii oficiale și mesaje din partea autorităților.
Un astfel de eveniment a avut loc pe 8 iulie, sub forma unui Garden Party, în organizarea Amabasadei Statelor Unite ale Americii la București. Pe lângă celebrarea zilei naționale, invitaților li s-a propus să vină în sprijinul Artei Spectacolului din România, prin strângerea de fonduri necesare pentru punerea în scenă a unui musical, „Adding Machine”, spectacol ce va fi pus în scenă de regizorul de origine română Alexander Hausvater, care a montat pe mari scene ale lumii.
Printre cei care au primit invitația de a participa la eveniment, s-a numărat și Veronica Mitran Piticu, vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, care a declarat cu această ocazie: „Am răspuns cu mare bucurie și onoare la invitația Ambasadorului Statelor Unite în România, domnul Adrian Zuckerman, de a fi prezentă la evenimentul organizat de Ambasada Americii:
„Ambasador’s Garden Party”.
Un garden party altfel, cu scopul de a marca atât aniversarea Zilei Americii cât și de a încuraja și a sprijini Arta Spectacolului din România.
O seară minunată alături de oameni cu viziune și cu dorința de a face din România un loc mult mai frumos”.
De asemenea, mai mulți artiști români au fost invitați la eveniment, printre care Paula Seling și Iulia Dumitrache, care au susținut concerte live.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.