Eveniment

Verificările ISJ Teleorman la Școala Gimnazială Mârzănești infirmă că eleva de clasa a III-a ar fi fost violată

Astăzi, 3 octombrie 2022, o echipă a Inspectoratului Școlar Județean Teleorman s-a deplasat la Școala Gimnazială Nr. 1 Mârzănești pentru a verifica aspectele semnalate printr-un apel la 112, efectuat în data de 2 octombrie 2022, prin care mătușa unei eleve de clasa a III-a acuză faptul că, în unitatea de învățământ, ar fi avut loc un viol asupra nepoatei sale, din partea unui coleg de clasă.

Echipa ISJ Teleorman a constatat că la nivelul unității de învățământ s-a demarat o anchetă pentru cercetarea presupuselor fapte de natură penală în care ar fi fost implicați cei doi elevi de clasa a III-a, iar din verificările efectuate de către comisia constituită în unitatea școlară nu se confirmă aspectele reclamate prin apelul la 112. De asemenea, concluzia acțiunii întreprinse de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean a fost aceeași, având în vedere că nu a fost identificat niciun indiciu care să probeze faptele semnalate prin apelul la 112.

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman a solicitat conducerii unității de învățământ  transmiterea raportului final al anchetei derulate la nivelul unității de învățământ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.