Politic

Vera Mitran Piticu și-a început campania electorală pentru Primăria Alexandria, „ca ANPC”

Valentina Veronica Mitran Piticu și-a început campania pentru Primăria Alexandria, cu toate că nici măcar nu a fost desemnată drept candidat de partidul din care face parte. Deocamdată, liberalii alexăndreni au decis că patru membri de partid vor intra în cursa electorală internă, în urma căreia se va stabili candidatul organizației pentru Primăria Alexandria, printre cei patru și Veronica Mitran Piticu.

Despre potențialii candidați, respectiv George Drăghici, Cătălin Dumitrașcu, Vera Mitran și Adrian Bădulescu, președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu susține că toți au șanse reale în cursa pentru primărie. Reale, însă nu egale, am putea completa, din moment ce unii se folosesc de calitățile oficiale pentru a lua fața celorlalți.

Astfel, nefiind nici pe departe preferata colegilor de partid, potrivit unor surse, Vera Mitran trage tare să câștige teren în fața liberalilor și vizibilitate în rândul alexăndrenilor, judecând după modul în care își face veacul mai mult prin Alexandria, deși, după cum chiar ea susține, în calitatea de vicepreședinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, se ocupă de mai multe județe, nu numai de municipiul Alexandria din Teleorman.

După ce, la începutul săptămânii, a avut o acțiune într-un supermarket de la ieșire din Alexandria, unde i-a învățat pe oameni cum trebuie citită o etichetă și de unde ar trebui să-și facă cumpărăturile (ar fi interesant de știut în ce măsură vicepreședintele ANPC a învățat și cetățenii din alte orașe din județ, dacă nu pe cei din alte județe de care se ocupă, cum să mănânce sănătos), ieri, aceeași Vera Mitran a descins, „ca ANPC”, în hala de carne din Piața Centrală, unde nu a ratat ocazia să-și atace în mod repetat viitorul contracandidat (speră ea).

„Cetățeanul, în momentul în care cumpără din Piața Centrală să fie sigur că a cumpărat dintr-un loc safe (n.r. – sigur), da? Ce duce acasă copilului trebuie să fie O.K., și pentru sănătatea lui, și pentru sănătatea familiei”, a susținut, în declarația sa, Vera Piticu, la Alexandria. Declarație la care, am spune, mai are mult de lucrat, pentru a se ridica la nivelul unui candidat serios pentru Primăria Alexandria, care să facă și altceva în afară de figurație.

One Comment

  1. Buna ziua.Stimate autor al acestui articol ,dumneavoastra ati mai fost in hala?va place mirosul insuportabil din hala?De cind nu au mai fost controale ale DSV,DSP,ANPC in aceasta hala?Daca a facut control de ce a facut ,daca nu face de ce nu face.Am impresia autorul acestui articol face campanie electorala

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.