Politic

Vera Mitran Piticu, candidatul oficial al PNL pentru Primăria Alexandria

Sondajul intern pe baza căruia PNL Teleorman și-a stabilit candidatul la Primăria municipiului Alexandria a fost finalizat, Valentina Veronica Mitran Piticu fiind desemnată oficial să intre în lupta pentru fotoliul de primar al municipiului Alexandria. Aceasta a “concurat” cu George Drăghici, Cătălin Dumitrașcu și Adrian Bădulescu și se pare că respondenții sondajului au hotărât că este cea mai potrivită pentru cursa electorală din iunie.

Președintele PNL Teleorman spunea, cu ceva timp în urmă, referindu-se la cei patru liberali care au intrat în sondaj: “Nominalizările aparțin sută la sută organizației locale a PNL Alexandria și cred cu tărie că indiferent care dintre cei patru se va situa mai bine în sondaje, va fi varianta câștigătoare. De ce? Pentru că sunt liberali de valoare, cu notorietate, cu credibilitate, cu o foarte bună pregătire, cu voință și dorință. Au tot ce le trebuie pentru a ieși învingători în cursa pentru Primăria Alexandriei, într-un moment în care electoratul alexăndrean își dorește o schimbare în bine, în Alexandria”.

2 Comments

  1. E BLAT CU DRAGUSIN CA SA CASTIGE FARA PROBLEMEcine dracu a auzit de asta? fiti seriosi

  2. obedientu'

    PNL si PSD aceeasi mizerie . Cand nu ne mai sustine PNL- aua ne mutam la ALDE sau la alte cosmelii politice NU CUMVA SA PLECE DE LA TZATZA PUTERII SI A FOLOASELOR ILEGALE . mars !

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.