Politic

Vasile Blaga le-a recomandat liberalilor din judeţ să treacă peste neînţelegeri şi să se mobilizeze pentru alegeri

Că problemele din tabăra liberalilor teleormăneni sunt rezolvate, în majoritatea cazurilor, de conducerea centrală nu mai este un secret pentru nimeni. De altfel, de-a lungul timpului, fie că a fost vorba de vechea aripă democrat-liberală, fie că a fost vorba de aripa vechilor liberali, fiecare nemulţumire mai mică sau mai mare din interiorul partidului a fost tranşată, de regulă, la Centru. O astfel de situaţie a avut loc şi zilele trecute, când liderul foştilor democrat-liberali din judeţ, Cristi Barbu, împreună cu deputatul Lucian Militaru, Claudiu Crăcea şi mai mulţi primari liberali, printre care Daniel Grosu, primarul de la Plosca, Tiberiu Neamu, primarul de la Viişoara, Mihai Viorel primarul de la Răsmireşti şi Victor Letcanu, primarul liberal de la Drăgăneşti de Vede, s-au intâlnit cu Vasile Blaga, iar la întrevedere a luat parte, potrivit unor surse din partid, şi preşedintele PNL Teleorman Eugen Pîrvulescu.
Referitor la motivul ce a stat la baza întâlnirii, se pare că liberalii teleormăneni au mers la Vasile Blaga pentru a-i cere acestuia să medieze situaţia nu tocmai liniştită din interiorul organizaţiei, mai ales în contextul în care alegerile parlamentare se apropie cu paşi repezi, iar discuţiile iscate de lista de candidaturi au agitat şi mai tare apele. De asemenea, se pare că şi excluderea din BPJ, în vara acestui an, a unor oameni vechi în partid a fost repusă pe tapet, iar Vasile Blga i-ar fi recomandat actualului lider PNL, Eugen Pîrvulescu, să-i ţină aproape pe liberali, inclusiv pe cei pe cei excluşi din structura de conducere a organizaţiei din judeţ.
Dacă recomandarea venită din partea fostului co-preşedinte PNL va fi sau nu pusă în practică, iar Adrian Savu, Gabriel Bulumac, Claudiu Crăcea, George Drăghici şi Adrian Didă vor fi reprimiţi în structura de conducere, rămâne de văzut, cert este însă faptul că Vasile Blaga le-a explicat celor prezenţi că ar fi cazul să lase la o parte orgoliile şi să se mobilizeze pentru scrutinul de pe 11 decembrie.
Cristi Barbu, prim-vicepreşedintele PNL Teleorman, a confirmat întâlnirea cu Vasile Blaga şi a precizat că acesta a îndemnat la unitate în partid şi la tranşarea lucrurilor în interiorul organizaţiei.
„Este adevărat, am avut o întâlnire cu domnul preşedinte Blaga, la care au luat parte colegul meu Claudiu Crăcea şi domnul deputat Lucian Militaru, dar şi unii dintre colegii noştri primari. Am discutat despre alegerile parlamentare, despre cum putem să ne mobilizăm pentru a obţine un scor cât mai bun, chiar mai bun decât la alegerile locale. Eu consider că întâlnirea a fost una constructivă pentru partid, că domnul preşedinte ne-a dat nişte sfaturi de care ar trebui să ţinem cont. De asemenea, pot să confirm şi faptul că a fost adusă în discuţie reprimirea în BPJ a colegilor mei care au fost excluşi în vară, respectiv Claudiu Crăcea, Adrian Savu şi Gabriel Bulumac”, a precizat Cristi Barbu, prim-vicepreşedintele PNL Teleorman referitor la subiect. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Vasile Blaga, printre cei mai mari hoti din PNL da sfaturi. Ati furat toata Romania pana in 2012 si acum o sa intrati toti in puscarii,,,

  2. Vasile Blaga sa mearga la puscarie, acolo unde ii este locul!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.