Sport

Vârtoape va reprezenta Teleormanul la turneul final “Cupa Satelor” U 13, ediția 2018-2019

Turneul zonal al “Cupei Satelor”, desfășurat pe stadionul “Caraimanul” din Bușteni sâmbătă, 13 aprilie 2019, a adus pe cele patru câștigătoare ale județelor Prahova, Argeș, Dâmbovița și Teleorman. După meciuri viu disputate și de un bun nivel tehnic, apreciate unanim de cei prezenți, echipa comunei Vârtoape a câștigat turneul cu două victorii și un meci egal. Iată rezultatele înregistrate.

Teișani(Prahova)–Călinești(Argeș)1-3
Bucșani(Dâmbovița)–Vârtoape(Teleorman)2-2
Călinești(Arges)–Bucșani(Dâmbovița)1-1
Vârtoape(Teleorman)–Teișani(Prahova)2-0
Călinești(Arges)–Vârtoape(Teleorman)1-3
Bucșani (Dambovita) – Teișani (Prahova) 6-1

Vartoape – Bica Alexandru, Asmarandei Stefan, Badica Alexandru, Gheorghe Adrian, Vasile Alin, Valianu Niculae, Burnei Marian, Oprescu Nicusor, Toader Laurentiu, Iancu Adelin, Vlad Marius, Soare Nicolas, Oprescu Constantin, Dumitru Nicu  ; Acesta a fost lotul de jucatori pregatit de antrenorul Ion Bratu, ajutat de Ioan Girdoc. Echipa comunei Vartoape este compusa exclusiv din copii localnici, elevi ai Scolii Gimnaziale. Nu trebuie neglijat nici aportul Primariei Vartoape, reprezentata de primarul Ilie Boboc si de administratorul comunei Ilie Nedelea. De retinut punctul de vedere al administratorului Ilie Nedelea, mare iubitor al fotbalului, care ne-a declarat “Este o mare bucurie pentru comuna noastra, prezenta la turneul final al competitiei nationale Cupa Satelor; Suntem hotarati sa reprezentam cu cinste judetul Teleorman, si sa realizam o performanta cat mai buna; Toata comuna este conectata la acest eveniment si cu totii asteptam confruntarea de la malul marii; In ceea ce ne priveste am luat toate masurile necesare in ceea ce priveste deplasarea si sejurul”. Castigatoarea va participa la turneul final programat in localitatea Cumpana din judetul Constanta, in perioada 9-12 mai. Iata si celelate sapte finaliste: Dumbravita (Timis), Cumpana (Constanta), Ruginoasa (Iasi), Rudeni (Ilfov), Turburea (Gorj), Feldioara (Brasov) si Sinmartin (Bihor). Mult succes, baieti !

One Comment

  1. Elena Iacob

    Ohooo! Cum sa neglijam aportul deosebit al primarului si al administratorului??? Ei au ridicat comuna pe culmile civilizatiei. De atatia ani, au facut eforturi inimaginabile pentru comuna, ba chiar au gospodarit bugetul atat de bine incat nu exista comuna in tara asta care sa-i intreaca. Jos palaria! E adevarat,ca, probabil au mai adus bani de acasa sa completeze bugetul si sa faca fata la cheltuielile comunei. Dar a meritat, cu prisosinta! Slaviti sa fiti, toti cei care ati participat la succesul comunei si la bunastarea satenilor, la fel de bine sa va fie ca si localnicilor, in veci!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.