Sport

Vali Badea a ajuns la ACS Buftea!

În urmă cu 7 ani, alexăndreanul Vali Badea intra definitiv în memoria oamenilor de fotbal, după ce a marcat două goluri în poarta belgienilor de la Standard Liege şi califica Steaua în grupele Ligii Campionilor. De atunci, talentatul fotbalist alexăndrean a avut o carieră cel puţin sinuoasă, de la meciuri în cupele europene, chiar intrarea în vederile selecţionerilor lotul naţional, la cluburi din afară (Grecia, Cipru, Asia), până la eşaloane inferioare din ţară. Ultima dată, Vali Badea a jucat pentru Farul Constanţa, în Liga a II-a, dar se pare că nu s-a adaptat acolo, astfel că, în această iarnă a pornit la un nou drum: a semnat cu ACS Buftea (tot Liga a II-a)!

În luarea acestei decizii, Badea a ţinut cont şi de prezenţa, ca antrenor principal al ilfovenilor, a lui Vali Bădoi, cel care pare tot mai tentat să renunţe la cariera de sportiv în dauna celei de tehnician.

Cât priveşte pe Bădoi, acesta a adus mai mulţi jucători în probe la echipa din Buftea (de la Viitorul Domneşti), însă campania de achiziţii a clubului care acum un an de zile remiza, pe teren propriu cu FCM Alexandria (1-1), se pare că va continua.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.