Social

Valerică Cîrciumaru a semnat contractele de execuție pentru trei obiective privind îmbunătățirea calității vieții locuitorilor

Vineri, 13 august, Valerică Gheorghe Cîrciumaru, primarul municipiului Roșiori de Vede, a semnat contractele de execuție pentru trei obiective, din cele patru, cuprinse în contractul de finanțare al proiectului „Îmbunătățirea calității vieții locuitorilor municipiului Roșiori de Vede”. 

Astfel, finanțarea din fonduri europene nerambursabile este pentru reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară, cât și pentru reabilitarea și modernizarea a 15 străzi din municipiu. Mai mult, proiectul cuprinde și construirea unui bloc de locuințe sociale și a două case tip duplex. 

„Este vorba despre reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară, construirea a două case tip duplex și a unui bloc de locuințe sociale, cu 30 de unități locative”, a declarat Valerică Gheorghe Cîrciumaru.

Acesta a menționat, totodată, și termenul de execuție de 12 luni a primelor două obiective, dar și termenul de 13 luni pentru blocul de locuințe sociale. Cât despre străzile reabilitate, sursa citată transmite că „în maxim o lună” va fi finalizată și procedura de achiziții pentru modernizarea acestora

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.