Eveniment

Valerică Cârciumaru scoate gunoiul de sub preș, în încercarea de a da un drept la replică inteligent

Deranjat de articolul „Valerică Cârciumaru a reușit “performanța” să nu fie votat nici măcar de colegii de partid pentru președinția ADI Managementul Deșeurilor”, apărut în Ziarul Teleormanul, primarul de la Roșiori de Vede a simțit nevoia să-și exprime frustrările într-un drept la replică prin care anunță redacția că scopul articolului, acela de a evidenția modul în care un candidat PSD a fost înfrânt de un candidat PNL în alegerile pentru președinția ADI Managementul Deșeurilor, după cum spune edilul social-democrat, a fost atins. Îi mulțumim, pe această cale, primarului de la Roșiori de Vede, pentru cuvintele de laudă, și îi spunem că nu este vina publicației noastre că domnia sa este atât de puțin popular până și în rândul colegilor de partid.

„Prin articolul „Valerică Cârciumaru a reușit „performanța” să nu fie votat nici măcar de colegii de partid pentru președenția ADI Managementul Deșeurilor” s-a dorit scoaterea în evidență a aspectului negativ cum că un candidat al PSD nu a trecut la vot într-o confruntare cu PNL la o anume funcție la nivel județean. Asta s-a dorit și prin exprimarea gazetărească s-a reușit.„, ne transmite primarul municipiului Roșiori de Vede, într-un drept la replică la articolul menționat.

Același drept la replică, redactat cu extrem de puțină atenție de edilul roșiorean, transmite că „pentru corecta informare a publicului”, articolul ar fi „trebuit să releve alte aspecte”, cum ar fi faptul că președintele PSD Teleorman l-a propus pe liberalul Adrian Florescu pentru funcția de președinte al ADI Managementul Deșeurilor, dar că acesta a refuzat și că așa s-a ajuns ca Valerică Cârciumaru să candideze din partea PSD. Nu știm în ce măsură este o bilă albă pentu PSD faptul că, deși liberalii aveau deja un candidat, în persoana primarului Ciprian Ciuperceanu, social-democrații s-au gândit să propună un alt liberal pentru funcția de președinte al ADI, dar îl credem pe cuvânt pe primarul Cârciumaru. Și tot pe cuvânt îl credem când ne spune că înlocuirea comitetului director „în care erau cei cinci primari de orașe PSD  cu cinci primari de PNL din localități rurale spune totul legat de bunele intenții ale liderilor PNL”, însă nu înțelegem de ce cinci primari PSD sunt mai buni decât cinci primari PNL, cum nu înțelegem de ce e nevoie să scoată în evidență că politizarea liberală este sub politizarea social-democrată, când până la urmă tot politizare se numește.

„De buna funcționare a A.D.I. – Managementul deșeurilor trebuie să fie interesați toți primarii fără diferențiere de culoare politică, cetățenii acestui județ, chiar și presa și mai puțin ar trebui să vă intereseze persoana mea”, ne mai spune Valerică Cârciumaru, iar noi ținem să-l informăm că ne interesează prea puțin persoana sa și mai mult ceea ce face sau, mai bine spus, ce ar trebui să facă, dar nu face, din poziția de primar al municipiului Roșiori de Vede.

Același primar de la Roșiori de Vede ne spune că suntem „total neinformați” în ceea ce privește gestionarea managementului în municipiul pe care îl păstorește, evident fără a aduce și niște argumente. Și de această dată, îi spunem că sunt de prisos cuvintele, când imaginile sunt atât, dar atât de grăitoare.

One Comment

  1. Candidații PSD Teleorman spumegă sintagme folosite impotriva lor, de pe vremea miniștrilor PE-SE-DE aleși după gradul de analfabetism, respectiv „toxic”, acești borfași nu fac decât propagandă …
    Se pipi pe ei, doar la gândul că ar fi fost nevoiți să rezolve problemele curățeniei din județ!
    În realitate , acești borfași încearcă să profite de pe urma muncii altora, așa cum au făcut-o toată viața lor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.