Eveniment

Valentina Robu, noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Alexandria

Noul director medical al SJU Alexandria este medicul Valentina Robu, specialist neurologie pediatrică. Spitalul Județean din Alexandria a rămas din vara anului trecut fără manager, în sensul că, odată cu ieșirea la pensie a doctorului Valentin Filip, care ocupa funcția de manager, aceasta din urmă a rămas vacantă, iar pe postul scos la concurs nu s-a înscris nimeni.

Pentru că această funcție trebuie îndeplinită, chiar și temporar, până la ocuparea funcției în urma unui concurs, pe post a fost numit doctorul epidemiolog Dobre Alexandru, directorul medical al spitalului.

Cum cele două funcții nu pot fi îndeplinite de aceeași persoană, tot cu caracter temporar, funcția de director medical al SJU Alexandria este deținută în prezent de Valentina Robu, doctor neurolog pediatru.  (C.P.)

One Comment

  1. PAI,s a stiut ca postul este vacant?! Iar moșmoande de Tr!! Sper sa aiba alta viziune….macar pt copii din spital etc Si sa faca un pic curatenie..in special la infirmiere…ca muulte nu au ce cauta pe acolo…astea sunt vârful de lancie in cererea spagilor…in caz ca nu stiati!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.