Politic

Valentin Boboc a avut un sfârşit de săptămână plin Vizite electorale la Gratia, Siliştea, Videle, Poeni, Scurtu şi Mavrodin

Carmen Dumitrescu

Pentru candidaţii USL Teleorman, campania electorală continuă în forţă. Valentin Boboc, candidatul la Camera Deputaţilor în Colegiul 4 a făcut, în toată această ultimă perioadă un efort incredibil de a ajunge la un număr semnificativ de oameni din zona sa de interes şi de a discuta cu aceştia problemele pe care le au şi pe care le-ar dori rezolvate cu sprijinul viitorilor parlamentari. Vizitele electorale în colegiu au continuat, la finalul acesta de săptămână, cu localităţile Gratia, Siliştea, Videle, Poeni, Scurtu şi Mavrodin. Potrivit candidatului Valentin Boboc, vizita electorală de la Gratia a fost una cu totul şi cu totul specială: “La Gratia am rămas plăcut impresionat de comunitatea de acolo. Dacă în restul localităţilor, la poartă venea doar câte un membru al familiei, acolo am observat că toţi membrii familiei au ieşit să mă întâmpine la fiecare casă.”

Tot la acest sfârşit de săptămână, candidatul USL a ajuns la Videle, unde a avut loc o întâlnire cu pensionarii: “La întâlnirea respectivă oamenii au venit într-un număr neaşteptat  de mare iar lucrul acesta nu a putut decât să mă bucure pe mine şi pe cei din echipa mea, care au venit să mă suţină şi cărora le mulţumesc pe această cale. Am discutat cu pensionarii, care ne-au împărtăşit problemele lor şi care ne-au asigurat de toată susţinerea lor”.

La Poeni, experienţa candidatului Valentin Boboc a fost şi mai special, pentru că, în ciuda faptului că e o comună condusă de un primar al PDL, oamenii au ieşit în număr important să aibă o discuţie serioasă cu el: “Nu mi-aş fi dat seama că e vorba de o comună administrată de un adversar politic, pentru că în numai câteva minute străzile unde ajungeam se umplau de cetăţeni. Oamenii au ieşit să îşi spună necazurile, s-au plâns foarte mulţi că se simt nedreptăţiţi de faptul că nu beneficiază şi ei de ajutoarele de la Uniunea Europeană. Mulţi dintre ei au pensii de câţiva lei pedste 400 de ron, limita maximă stabilită de Guvernul Boc pentru a putea beneficia de ajutoare. M-au încurajat şi m-au asigurat de toată suţinerea lor şi recunosc că am plecat din Poeni mult mai încrezător decât venisem. Oamenii mi-au transmis, peste tot pe unde am fost, dorinţa lor puternică de schimbare.”

Periplul electoral a continuat cu localităţile Scurtu Mare şi Mavrodin.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.