Politic

Va face Simionescu campanie pentru Boboc la parlamentare?

Etapa premergătoare campaniei electorale pentru alegerile parlamentare pare presărată de necunoscute, chiar şi în rândul social-democraţilor din judeţ, pentru care organizarea şi disciplina s-au dovedit a fi elemente definitorii de-a lungul timpului. Astfel, de la numele pe care le va cuprinde lista de candidaturi ale partidului, până la recrutarea echipei de campanie, toate sunt discuţii premature în viziunea reprezentanţilor stângii teleormănene, în contextul în care mai sunt aproape trei luni până la scrutinul pentru parlamentare.

Desigur, la nivel neoficial şi în cadru neorganizat, în interiorul partidului se poartă discuţii care, pe ici, pe colo, mai scapă şi în spaţiul public, aşa cum îi stă bine, de altfel, oricărui partid care se respectă. Astfel, aflăm de la surse social-democrate cum prefectul judeţului, Carmen Daniela Dan, nu (mai) e în cărţi pentru o viitoare candidatură la parlamentare sau cum prezenţa deputatului Valentin Boboc pe lista de candidaturi a social-democraţilor este una incertă, în contextul în care Liviu Dragnea nu i-a dat de înţeles că numele său se va regăsi printre cele ale „norocoşilor”.

Mai nou, deşi, oficial, în organizaţia judeţeană a PSD nu a fost luată vreo decizie în ceea ce priveşte echipa care se va ocupa de campania electorală pentru parlamentare, pe la colţuri se discută deja că responsabil va fi deputatul Adrian Simionescu. Desigur, în contextul în care preşedintele organizaţiei nu se ocupă, prin tradiţie, de campania electorală pentru parlamentare, sarcina revenind preşedintelui executiv, funcţie care mai există doar pe hârtie în prezent în PSD Teleorman, este de aşteptat ca unul dintre social-democraţii cu vechime în partid şi cu suficientă experienţă pentru a face faţă unei astfel de sarcini să se ocupe de organizarea partidului pentru scrutinul de pe 11 decembrie. Iar Adrian Simionescu pare să fie o variantă care întruneşte caracteristicile necesare.

Deocamdată, nu se ştie, oficial, pe mâna cui va fi lăsată campania electorală pentru scrutinul de pe 11 decembrie. Însă, dacă zvonurile se adeveresc, ne întrebăm cum de îi va face campanie electorală Adrian Simionescu „prietenului” său Valentin Boboc, în cazul în care acesta se va număra printre candidaţii PSD la alegerile parlamentare ? (Violeta Mocanu)

4 Comments

 1. Cum puteti fi credibili acesti postati care nici nu stiti sa scrieti?Iar Trifan asta ce mai vrea? El nu vede ca are un musafir pe acasa? Adica moartea!Latra de vreo 20 de ani pe aci si nu-l ia nimeni in seama!

 2. AdI,,,,,eu te-am chemat ca si pe colegul Mohanu,aici la
  Gauriciu,unde ati fost votati ,nu ati vrenit,abia asteapta
  votantii sa va vada, ,,,,,am vrut sa va ajut,stiu eu ce stiu,
  efortul nu era mare,,,,,,dar aveati de castigat,,,,,,,imi pate
  rau,,,,,,,cu stima,,,,,,eu sunt tot acela pe care il stiti din
  anul 1990,,,,,,si mie personal mi-ati pricinuit mult rau
  personal,,,,,, ca respect pentru faptele mele,,,,,,,si ati lovit
  um coleg la batranete,,,,,,,de ce ? ,,,,,cu ce averi v-ati ales
  voi ?,,,,,sa le pastrati sanatos,,,,,,dar cu mine ce-ati
  avut,,,,,,fratilor,,,,,,au murit colegi cu zile ,,,,sa stiti,,,,,,

 3. E bun Simionescu ! E cumnatu lui Fiscuci ! Doar ca functiile de conducere l-au cam depasit , iar Dragnea a trebuit sa_l de afarsa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.