Eveniment

Vă dăruim un zâmbet

zambetO dorinţă a elevilor Şcolii Gimnaziale “Mihai Viteazul” din Alexandria este aceea de a oferi bucurie.

Printre activităţile din cadrul SNAC, desfăşurate de ei, se numără şi cele prilejuite de Ziua Femeii.

Astfel, elevii clasei a V-a B au dorit să fie alături de unii dintre semenii noştri cu care viaţa nu a fost foarte generoasă.

Cu ajutorul unei fundaţii, care a asigurat transportul, copiii i-au vizitat vineri, 6 martie, pe bătrânii de la căminul de la Olteni, iar duminică, 8 martie, pe cei de la Cervenia.

Programul artistic pregătit sub coordonarea doamnei profesoare Elena Drăgan, diriginta clasei, şi a domnului profesor de muzică, Marian Măndică, a reuşit să emoţioneze auditoriul. Versurile sensibile şi glasurile cristaline ale copiilor au făcut ca feţele bătrânilor, brăzdate de trecerea anilor, dar şi de greutăţile vieţii, să se lumineze de un zâmbet, iar inimile lor să vibreze de emoţie.

La Olteni ei au avut plăcuta surpriză ca la sfârşitul programului pe care l-au oferit să intervină, cu un scurt program artistic, şi cei internaţi în această unitate medicală.

Copiii au recepţionat pozitiv semnalele primite şi au mărturisit că a reveni în mijlocul bătrânilor ar fi şi pentru ei o mare bucurie, unii dintre ei văzând în chipurile celor de faţă pe bunicii de a căror prezenţă nu se mai pot bucura.

Copiii nu le-au uitat nici pe mămicile lor, cărora au vrut să le transmită la început de primăvară gândurile frumoase ce-i animă, şi le-au invitat joi, 5 martie, în sala de festivităţi a şcolii unde au reuşit prin prestaţia lor să le facă să simtă dragostea şi recunoştinţa pe care le-o poartă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.