Sport

Urmează derbiul Videle – Alexandria – Dan Voicilă vrea să joace împotriva alexăndrenilor de la FCM

În etapa din sâmbăta Paştelui, campionatul judeţean al Ligii a 4-a programează cel mai interesant joc la Videle, între Pamimai şi FCM Alexandria. Meciul dintre cele două echipe care iniţial îşi anunţaseră intenţiile de promovare, dar între timp s-au îndepărtat de locul 1 (FCM este la 5 puncte, Pamimai se află la 13 puncte de liderul Sporting Roşiorii de Vede), este considerat un meci al orgoliilor, între două echipe rivale, care promit un spectacol fotbalistic de bună calitate. Totuşi, pentru meciul de sâmbătă fiecare echipă are câte o absenţă importantă în lot pentru acest derbi. Gazdele din Videle nu vor putea miza pe căpitanul din acest sezon, Iulian Grosu, care a fost eliminat săptămâna trecută (la Zimnicea) şi trebuie să stea în jocul cu alexăndreni, această absenţă fiind destul de importantă pentru lotul pregătit de Iulian Burcea.

Şi la FCM Alexandria este o absenţă importantă pentru jocul de la Videle, căpitanul (şi golgheterul) Florin Radu, care este accidentat şi nu va reveni până săptămâna viitoare în lot. “Radu nu s-a pregătit deloc în această săptămână, accidentarea pe care a suferit-o în jocul de Cupă, cu Sporting,  necesită cel puţin încă o săptămână de repaus”, a punctat antrenorul secund al FCM-ului, Sorin Albeanu.

În condiţiile absenţelor celor doi jucători, trebuie evidenţiat “interesul” pe care l-a manifestat pentru a reveni în teren atacantul Pamimaiului, Dan Voicilă, cel care a purtat banderola de căpitan la jocul din tur (0-0 a fost la Alexandria). El şi-a arătat interesul pentru a juca sâmbătă şi, dacă va fi inclus în lotul echipei Pamimai, îşi doreşte să joace împotriva fostei sale echipe. “Vreau să revin, să joc, sâmbătă, împotriva FCM-ului” a fost declaraţia lui Dan Voicilă, jucător care, ajuns la 35 de ani, părea tentat să se retragă din activitate la începutul acestui an.

Să mai spunem că pentru jocul de la Videle, nici una din echipe nu a solicitat arbitri din alt judeţ, astfel că arbitrajul va fi asigurat de oficiali teleormăneni.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.