Eveniment

Urmărire în toiul nopții, de la Conțești la Cervenia / Un bărbat din Giurgiu s-a răsturnat cu mașina în timp ce fugea de polițiști

Duminică noaptea, ora 03:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 13 Smârdioasa în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în comuna Conțești, pe DJ 506, au procedat la oprirea în trafic a unui autoturism. Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor,  s-a procedat la urmărirea acestuia. După aproximativ 10 km, la ieșirea din comuna Cervenia către comuna Beiu, conducătorul auto ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Polițiștii au procedat  la legitimarea persoanei în cauză, stabilind că este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Găujani, județul Giurgiu. În urma evenimentului bărbatul nu a suferit vătămări corporale, acesta refuzând să fie transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și întrucât emana halenă alcoolică, acesta refuzând testarea cu aparatul etilotest, a fost transportat la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența  alcoolului”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.