Eveniment

Urmărire cu focuri de armă prin Alexandria, Nanov și Buzescu – Polițiștii au urmărit un șofer ce conducea o mașină cu numere false

În ziua de 22.02.2017, patrula de ordine şi siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Alexandri,a în timp ce se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, a observat un autoturism care, la vederea echipajului de poliție, a stins farurile și a întors pe linia continuă, intrând pe aleile dintre blocuri.

Polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului și au efectuat semnal de oprire prin folosirea semnalelor acustice şi luminoase, însă conducătorul auto a refuzat să oprească. S-a procedat la urmărirea autoturismului pe raza comunelor Nanov și Buzescu.

Polițiștul din dreapta autoturismului a folosit armamentul din dotare, trăgând patru cartușe, trei în plan vertical și unul în direcția autoturismului urmărit.

Pe raza comunei Buzescu s-a continuat urmărirea autoturismului în cauză, pe străzile laterale, până când acest autoturism a derapat și s-a oprit într-un sanț.

Conducătorul auto a fugit de la fața locului, deşi s-au mai tras două focuri de armă.

La fața locului au rămas patru persoane cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, trei din municipiul Alexandria și una din Buzescu, județul Teleorman.

Procedând la verificarea autoturismului, după numărul de înmatriculare s-a stabilit că plăcuțele figurau ca fiind furate și aparțin unui alt autovehicul înmatriculat în Germania, radiat din circulaţie din data de 25.02.2016.

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că autoturismul în cauză a fost condus de către un bărbat în vârstă de 23 de ani din comuna Buzescu, județul Teleorman.

Autoturismul a fost ridicat în vederea continuarii cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, urmând a se propune soluție prin parchet. (C.P.)

One Comment

  1. Politistii „comunali” ii cunosc pe toti astea din comunele unde activeaza, dar nu vor, nu au curaj,sunt complici cu ei, nu stiu ce se intampla,de nu isi fac datoria! O sa mai asistam la asemenea evenimente!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.