Eveniment

Urmărire cu focuri de armă, în Teleorman: un adolescent de 16 ani, din Roșiori, prins la volan

O patrulă de poliție din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede, aflându-se în serviciul de patrulare pe strada Sf. Vineri din localitate, a efectuat, azi dimineață, în jurul orei 05.00, semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele polițiștilor.

Pentru că șoferul nu a oprit, s-a procedat la urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 20 km. Unul dintre polițiști a executat foc de avertisment, apoi asupra pneurilor, reușindu-se oprirea autoturismului pe un teren extravilan din apropierea localității Săceni. Conducătorul auto și pasagerul au abandonat autoturismul, ulterior fiind identificați de către polițiști pe raza comunei Ciolănești și conduși la sediul Poliției Municipiului Roșiori de Vede în vederea cercetărilor.

Din verificările efectuate s-a stabilit că atât conducătorul auto, cât și pasagerul sunt minori cu vârsta de 16 ani, ambii domiciliați în Roșiorii de Vede, motivul pentru care acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor fiind că nu deține permis de conducere.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă soluție prin Parchet.

În urma folosirii armamentului nu au fost înregistrate victime omenești sau pagube materiale.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.