Eveniment

Unul dintre procurorii care n-au fost de acord să intre în curtea suspectului de la Caracal fără mandat s-a făcut de râs, în trecut, la Judecătoria Roșiorii de Vede

În spațiul public au apărut, recent, informații potrivit cărora nu unul, ci patru procurori nu au fost de acord ca autoritățile să intre, fără mandat de percheziție, în locuința suspectului de la Caracal. Informația a fost furnizată chiar de fostul adjunct al IPJ Olt, demis în urma cazului Caracal.

Dacă trei dintre cele patru persoane menționate de fostul adjunct al IPJ Olt nu au nicio legătură cu județul Teleorman, cea de-a patra, respectiv procurorul Cătălin Alexandru Zăvoianu, s-a făcut de râs, o perioadă, și la Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Aici, potrivit unor informații apărute în presă, procurorul Cătălin Alexandru Zăvoianu a clasat un dosar pe motiv că „fapta nu a fost săvârşită cu vinovăţia cerută de lege”. Concret, în dosarul menționat s-a plecat de la faptul că un bărbat a furat câinele unei vecine, cu intenția de a-l vinde, și s-a ajuns la o acuzație de furt de fân și la o altă persoană păgubită.

Șef al Parchetului Judecătoriei Caracal, în prezent, se pare că Alexandru Cătălin Zăvoianu a fost, inițial, ofițer de poliție în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție de Frontieră Dolj, după care s-a plimbat pe la numeroase parchete din țară, printre care PJ Drăgăşani, Roşiorii de Vede, Hunedoara sau Olt.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.