Politic

Unul dintre posturile de subprefect revine PMP/ Constantin Berechet, în cărți pentru preluarea funcției

După instalarea noului prefect de Teleorman, principala necunoscută a rămas cine va fi persoana desemnată pentru preluarea funcției de subprefect. Iar în cărți pentru preluarea postului lăsat vacant de Nelu Ionel Oprea este, potrivit unor surse, Constantin Berechet, susținut de PMP, partid care a votat Guvernul Orban la învestirea în Parlament și care primește, în schimb, unele funcții în Executiv. Așadar, PNL Teleorman nu-și va putea impune nici subprefectul, după ce a pierdut negocierile pentru instalarea unui prefect susținut de liberali.

Mai mult, se pare că, în contextul în care noul Cod Administrativ prevede câte doi subprefecți pentru fiecare Prefectură, pentru Teleorman cel de-al doilea subprefect va fi dat tot de ALDE, mai susțin aceleași surse.

4 Comments

  1. normal ca da tot la altii. pai iliescu de unde sa isi intretina sotia tanara si amanta si mai tanara daca nu cu banii pe functii. ca este si la partidu pnl oameni pregatiti de functia de prfect oameni care au mai fost pe functia de prefect dar acuma e inlaturati ca nu vor sa dea banu gros ca iliescu isi pune toate rudele si cunostintele la prefectura.

  2. MAROMET tortionarul

    nimic nou. vedem asta acu’ la TV ce se intampla la ARAD unde toti erau numiti pe bani multi si pe pile .BANII ajungeau la Dragnea si Dancila , iar Volguta de la Craiova isi cumpara casa de sute de mii de EURO .

  3. da domnule PNL Teleorman exista cu indivizi horor, corupti pana-n maduva oaselor cum este acest ins numit ILIESCU parnegru(vopsit) ala care in cardasie cu primaria Rusii de Vede si conducerea spit. munucipal(care municipiu cu 20miilocuitori?) organizeaza cocursuri blat pt.ocuparea de posturi. un post asistent 5000 euroi ,iar un post la spalatorie 2000 euroi etc. in comisie sefi de sectii , iar banii sunt depozitati la „bidonul” jurist , fost securist la IMAIA . La un concurs a participat si castigat postul barbatelul uneia care este sefa in primaria Rusi de V. Vom continua .politia .parchetul judecatorii mucles au si ei partea lor . banii ajung la partid spre exemplu la ALMAJANU di la Peret si la oamenii lui Dragnea.

  4. Mai exista PNL Teleorman , in Teleorman ?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.