Eveniment

Unul dintre hoții de la Brînceni, arestat preventiv pentru 30 de zile/ Alți doi minori, plasați sub control judiciar

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alexandria a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria şi a dispus arestarea preventivă a uneia dintre persoanele reținune săptămâna trecută în cazul conflictului de la Brînceni, pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 16 noiembrie, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

În ceea ce-i privește pe cei doi minori participanţi la infracţiune, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 16 noiembrie, mai arată sursa citată.

„Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a solicitat la data de 16.11.2019, arestarea preventivă a inculpatului M. F. – major, cercetat sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de art. 32 alin. 1 Cod penal, raportat la art. 234 alin 1 lit. f Cod penal, constând în aceea că, la data de 14.11.2019, în jurul orei 21:45, acesta împreună cu alte două persoane minore, a pătruns în locuinţa persoanei vătămate V. I. din com. Brînceni, jud. Teleorman, cu intenţia de a sustrage bunuri. Ulterior, încercând să scape, inculpaţii au lovit două persoane, una din acestea având nevoie conform rezultatului preliminar, de 70-80 de zile îngrijiri medicale pentru vindecarea leziunilor produse”, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați, joia trecută, prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la un conflict care a avut loc pe raza comunei Brînceni, conflict în urma căruia două persoane au fost agresate fizic.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că patru persoane ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat în vârstă de 71 de ani din comuna Brînceni cu intenția de a sustrage bunuri, moment în care au fost surprinse de către proprietar și au fugit, părăsind curtea locuinţei acestuia.

De asemenea, persoanele respective au fost văzute de către doi vecini ai bărbatului, care, încercând să le oprească, au fost loviți de către acestea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.