Eveniment

Unul dintre bărbații implicați în conflictul din Alexandria, încheiat cu focuri de armă, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Joi seara, în Alexandria a izbucnit un scandal între două familii de romi rivale, care a culminat cu focuri de armă pe care oamenii legii, chemați la fața locului, au fost nevoiți să le tragă pentru a aplana conflictul.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, astăzi, în urma administrării probatoriului, două persoane implicate în conflict au fost prezentate instanței de judecată, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile față de o persoană și măsura arestului la domiciliu pentru 60 de zile, pentru cealaltă persoană.

Persoana arestată preventiv a fost introdusă in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție județean Teleorman.

Reamintim că joi, 17 noiembrie, ora 18:17, Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean din municipiul Alexandria, pentru a interveni la un eveniment.

La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante.

Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei, informează IPJ Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.