Sport

Universitatea Alexandria, meci amânat cu Real Craiova

Așa cum anunțam în edițiile noastre de săptămâna trecută, echipa feminină de fotbal Universitatea Alexandria a avut, inițial, programat un meci în cadrul etapei a doua din Liga Națională de Junioare sub 15 ani, pe teren propriu, cu Real Craiova.

Meciul trebuia, conform programării raportate, să se dispute sâmbătă, 25 martie, la Alexandria. Numai că oltencele au solicitat amânarea acestui meci, motivând, pe bună dreptate, că au trei jucătoare convocate la lotul național U14 al României.

Conducerea CS Universitatea Alexandria nu s-a cramponat de acest aspect și a înțeles situația. ”Noi nu urmărim neapărat rezultatele, în nicio competiție. La această etapă de dezvoltare, obiectivul  nostru principal este creșterea calității jocului. De aceea am preferat să jucăm atunci când și echipa craioveană poate. Până la urmă ne-a prins bine această pauză, deoarece am mers în județ pentru acțiuni de selecție și am putut prepara jocul din Cupa României (n. red. Miercuri 29 martie, cu CSS Târgoviște, de la ora 11.00)”, a declarat în exclusivitate pentru Teleormanul, antrenorul de la Universitatea Alexandria, Călin Pistolea.

Așadar, miercuri, fotbalistele noastre intră într-o sesiune de foc, cu trei examene la câte două zile distanță. În ediția următoare vom reveni cu programul detaliat.

Meciul junioarelor cu Real Craiova s-a amânat pentru data de vineri, 31 martie 2017, cu începere de la ora 17.00. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.