Sport

Universitatea Alexandria a început seria meciurilor amicale

Pentru fotbalistele de la Universitatea Alexandria pregătirea intercompetițională a început încă de pe 23 ianuarie. Odată cu reluarea antrenamentelor, conducerea Universității a stabilit o serie de meciuri amicale pe care o să le dispute până la reluarea campionatului.

Astfel, sâmbătă, 28 ianuarie 2017, pe terenul de la Liceul Tehnologic nr.1 Alexandria, fetele antrenate de Călin Pistolea au disputat primul amical din acest an împotriva echipei C.S.S. Alexandria (grupa 2002), încheiat cu scorul de 2-0 pentru băieți, un joc în care alexăndrinencele au arătat foarte multă ambiție și determinare. Echipa CSS Alexandria a fost pregătită de către antrenorul Ionuț Babadac.

La primul amical al iernii, antrenorul, Călin Pistolea a avut la dispoziție un număr de 13 fete, restul fiind învoite pentru susținerea examenelor la facultate. Echipa folosită de antrenorul alexăndrean a fost următoarea: Georgiana Seceanu, Georgiana Gologan, Iulia Iorgoni, Patricia Jderu, Denisa Geaptar, Andreea Diță, Cristina Tudorache, Cristina Sandu, Florina Chiar, Andra Olaru, Silvia Necula. Au mai intrat Diana Roșu și Ștefania Ivan.

În cadrul acestei săptămâni, Universitatea și-a aflat adversara din Cupa României, turul al treilea, aceasta fiind formația Real Craiova, pe care o va întâlni pe teren propriu la începutul lunii martie. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.