Sport

Universitatea Alexandria debutează în Campionatul Național de junioare

Echipa feminină de fotbal Universitatea Alexandria se află în fața unei noi provocări. Sâmbătă, 18 martie, cu începere de la ora 11.00, pe terenul de fotbal de la Liceul Tehnologic nr. 1 din Alexandria, formația noastră va debuta în cadrul Campionatului Național de junioare U15. Adversară este echipa similară a CSS Sinaia.

Competiția este organizată de către Federația Română de Fotbal, sub forma a șase turnee preliminare, stabilite după criterii geografice. Universitatea Alexandria va mai juca săptămâna viitoare acasă, cu Real Craiova, iar la finele lunii aprilie în deplasare, cu CSS Drobeta Turnu Severin.

Din grupele de patru echipe, primele două vor merge la turneul final, iar din grupele de trei doar prima clasată. Vor rezulta astfel 10 echipe calificate la competiția națională.

Pe de altă parte, echipa de senioare are liber, așa că s-a perfectat un meci amical împotriva unei formații de băieți de la grupele de juniori ale CSS Alexandria. Amintim și de faptul că staff-ul tehnic al universitarelor, în frunte cu antrenorul principal Călin Pistolea, se află astăzi la competiția gimnazială ONSS, în speranța că vor putea recruta fete talentate și doritoare să joace fotbal, în tricoul Universității Alexandria. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.