Sport

Universitatea Alexandria a câştigat încă un joc în Liga 1 – Cinci victorii consecutive pentru fotbalistele din Alexandria!

Serie impresionantă pentru UniversitateA Alexandria în campionatul Ligii 1 de fotbal feminin, în care a adunat cinci victorii consecutive, în tot atâtea etape jucate. Ultima performanţă pentru echipa pregătită de Călin Pistolea a fost reuşită în cadrul etapei a 7-a, duminica trecută, când a jucat pe stadionul Municipal din Alexandria împotriva echipei Armonia Fălticeni. După o prestaţie exactă şi cu un moral foarte bun, echipa alexăndreană (care venea după o săptămână de pauză) n-a lăsat prea multe şanse adversarelor şi în final s-a impus cu scorul 3-1 (goluri marcate de Iulia Săvescu, Silvia Necula şi Maria Sima). Aceasta a fost cincea victorie din campionat, alexăndrencele fiind neînvinse în actuala ediţie campionat a Ligii I de fotbal feminin, dar parcursul foarte bun de până acum a fost completat de calificarea în faza superioară în Cupa României.

În jocul câştigat cu 3-1 contra moldovencelor de la Armonia Dolheşti, antrenorul Călin Pistolea a trimis în teren următoarele jucătoare: Diana Roşu, Georgiana Gologan, Oana Dumitrache, Patricia Jderu, Ştefania Ivan (Andrada Achim 70), Iulia Iorgoni, Iulia Săvescu, Otilia Durlă, Denisa Geaptar, Maria Sima, Silvia Necula.

 

Rezultatele complete ale etapei a 6-a în campionatul Ligii I, seria I de fotbal feminin:

– Real 2 Craiova – Selena ŞN Constanţa 1-5;

– Universitatea Alexandria – Armonia Dolheşti 3-1;

– Măgura 2012 Bacău – CSM Paşcani 7-2;

– FCM Viitorul Reghin – Universitatea Galaţi 8-0.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.