Sport

Universiada 2013 – Două medalii de bronz pentru Andreea Ogrăzeanu

ograyeanuA doua probă în care a concurat Andreea Ogrăzeanu la Universiada de la Kazan (Rusia), cea de 200 metri, s-a încheiat cu o nouă medalie pentru delegaţia României. Alexăndreanca de 23 de ani, pregătită de antrenoarea Cristina Manea, a obţinut a doua medalie de bronz, după ce a reuşit cel mai bun rezultat individual (PersonalBest), 23:10 secunde, chiar în finala probei. Totuşi, sportiva din Alexandria, care în prezent este legitimată la Farul Constanţa, a avut o concurenţă puternică, dovadă fiind rezultatele finalei – primele două clasate au coborât sub 23 de secunde, iar acest lucru s-a reflectat în medalia obţinută.

Celelalte două sportive clasate pe podium în proba de 200 metri plat, la Universiadă, au fost canadianca Kimberly Hyacinthe (22,78) – locul 1, şi finlandeza Hanna Maari Latvala (22.98) – locul 2.

După adjudecarea medaliei de bronz în proba de 200 metri plat, Andreea Ogrăzeanu încheie concursul individual de la Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan (Rusia) cu un palmares de două medalii, ambele de bronz, performanţă nu doar onorabilă, ci şi greu de egalat pentru un alt sportiv român. Totuşi, pentru România sunt primele medalii de bronz reuşite la o asemenea reuniune atletică, în probele de sprint, rezultate care demonstrează că Andreea Ogrăzeanu este una din sportivele de top de pe continent.

În ce priveşte rezultatele delegaţiei României la Jocurile Mondiale Universitare de la Kazan (Rusia), acestea au fost: o medalie de aur (Roxana Bârcă în proba de 5000 metri) şi trei medalii de bronz (Andreea Ogrăzeanu în probele de 100 şi 200 metri, Carmen Toma în proba de triplusalt).

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.