Social

Unitățile de învățământ pot depune candidaturi pentru a deveni “școli UNESCO”

Comisia Națională a României pentru UNESCO anunță lansarea apelului pentru selecția unităților de învățământ interesate a deveni membre ale rețelei internaționale a UNESCO: ASPnet.

Numite în limbajul comun “școli UNESCO”, acestea au beneficii reputaționale și de prioritate în cazul unor finanțări specifice. De asemenea, “personalul didactic din unitățile de învățământ membre ASPnet implicat în activitățile propuse de UNESCO, prin decizia/certificarea conducerii unității, se pot încadra în criteriul privind activitățile extracurriculare și implicarea în proiecte din cadrul metodologiei privind acordarea gradației de merit personalului didactic din învățământul preuniversitar de stat”.

Candidatura constă din o solicitare scrisă adresată CNR UNESCO, un raport de activitate pentru anul școlar anterior (2022 – 2023), planul de activitate pentru anul școlar în curs (2023-2024) și următorii doi ani școlari (2024 – 2025 și 2025 – 2026).

Candidaturile se vor depune exclusiv online la adresa office@cnr-unesco.ro până la data de 10 octombrie 2023, ora 17.00.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.