Sport

Unirea Țigănești, câștigătoare a Trofeului Fair-Play Knauf

Etapa trecută, în Liga a IV-a, a fost marcată de un eveniment frumos la Țigănești, unde echipa locală, Unirea, a fost recompensată cu al treilea premiu de etapă Fair-Play Knauf. După cum se știe, Asociația Județeană de Fotbal Teleorman derulează, în paralel cu competiția sportivă, o întrecere a sportivității și respectului, bazată pe o metodologie proprie de întocmire.

Unirea Țigănești a fost, după 15 runde, cea mai bine clasată, însă aceasta fiind prima rundă în care, după ce s-a tras linie, a jucat pe teren propriu, festivitatea a fost organizată conform principiilor respective. Primele două echipe câștigătoare, după 5 și 10 etape, au fost Voința Saelele și retrasa Unirea Brînceni.

Premiul pentru cei de la Unirea Țigănești a constat într-un set complet de echipament, 16 rânduri pentru jucători de câmp și două pentru portari, oferite de partenerul AJF Teleorman, firma Knauf Gips SRL. La rândul ei, instituția diriguitoare a fotbalului județean, AJF Teleorman, a oferit celor din Țigănești o plachetă și o minge.

Conform regulamentului, echipele deja premiate nu mai pot câștiga încă un premiu de etapă, dar rămân în cursă pentru premiul final, acordat la finalul campionatului. Din cinci în cinci runde, AJF Teleorman declară o câștigătoare de etapă a Premiului Fair-Play. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.