Sport

Unirea Brânceni, în pragul desființării

O echipă de fotbal de tradiție din județul Teleorman, Unirea Brânceni, este pe cale să se desființeze. Din câte se pare, sponsorii echipei s-au retras, fapt care a forțat Primăria din comuna Brânceni să reducă drastic activitatea sportivă. Astfel, jucătorii cu salarii peste media normală a competiției au fost lăsați să plece, majoritatea găsindu-și deja alte echipe la care să evolueze în acest retur de campionat.

Unirea Brânceni va continua, foarte probabil, doar cu echipa secundă, în Liga a VI-a. echipele de seniori și juniori din Liga a IV-a au toate ”șansele” să abandoneze activitatea.

Unirea Brânceni a terminat pe locul secund turul, cu un total de 39 de puncte din 42 posibile, la o lungime distanță de liderul Voința Saelele.

Unirea Brânceni este calificată și în optimile de finală ale Cupei României, după ce în primul meci din 2017 s-a impus cu scorul de 5-2 pe terenul celor de la Victoria Ștorobăneasa. În prima etapă din retur, Unirea Brânceni ar trebui să găzduiască, pe teren propriu, partida contra celor de la ACS Ajax Botoroaga. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.