Sport

Unirea Brânceni a cesionat locul de la Vârtoape!

Surpriză de proporţii în cursul zilei de luni, 12 august a.c.: una din pretendentele la titlul judeţean, CS Vârtoape, echipă care a făcut furori prin fotbalul judeţean în ultimul sezon, a cesionat locul către Unirea Brânceni! Această mutare surprinzătoare s-a parafat în cursul zilei de luni, când clubul cedent a semnat documentele, iar echipa din Brânceni a devenit oficial participantă în Liga a 4-a. Din declaraţiile conducerii clubului din Vârtoape, se pare că în următorul sezon se intenţionează înscrierea echipei la eşalon doi judeţean (Liga a 5-a), însă rămâne de văzut dacă va fi găsit locul respectiv pentru medaliata cu bronz din sezonul precedent.

Unirea Brânceni s-a aflat în această vară în tratative cu mai multe echipe pentru cesionarea locului în Liga a 4-a, iar oferta-surpriză de la Vârtoape n-a putut fi refuzată! (B.Pană)

One Comment

  1. Bravo,Puiule esti mare!Nu te lasa la omologii tai primari din judet si demonstreaza ca localitatea Branceni a fost si va ramane un nume in fotbalul judetean!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.