Politic

Unificarea dreptei teleormănene a trecut la următorul nivel: mai multe organizaţii locale au renunţat la copreşedinţi în favoarea unui preşedinte

barbuDe ceva vreme, prin cercurile liberale din judeţ circulă unele zvonuri potrivit cărora liberalii teleormăneni tatonează terenul pentru ca, în mai multe organizaţii locale, să se renunţe la sistemul de conducere prin copreşedinţi, pentru ca la şefia organizaţiei să rămână un singur preşedinte, iar sondajele de opinie să fie cele care decid dacă acesta este dat de vechiul PDL sau de vechiul PNL.

Printre organizaţiile locale vehiculate ca fiind vizate de modificarea sistemului de conducere sunt cele din Pietroşani, unde urmează să rămână la conducere vechiul PNL, Piatra, Beciu, Uda Clocociov, Bujoreni, Drăgăneşti de Vlaşca şi Crângu, care urmează să rămână pe mâna vechilor democrat-liberali.

Contactat telefonic, copreşedintele PNL Teleorman, Cristi Barbu, a confirmat informaţia potrivit căreia mai multe organizaţii locale ale liberalilor au renunţat la sistemul de conducere bicefală, prin copreşedinţi, pentru cea de preşedinte, fie că acesta vine din rândul vechilor liberali, fie că vine din rândul vechilor delocrat-liberal.

“Este adevărat, am luat, împreună cu colegii din vechiul PNL, decizia ca, în mai multe organizaţii locale din judeţ, să renunţăm la sistemul de conduecere bicefală şi să rămână un singur preşedinte. Nu consider că ar trebui să se pună problema dacă preşedintele vine din partea vechiului PDL sau din partea vechiului PNL, întrucât suntem un singur partid şi avem obiective comune. Pot să vă asigur că lucrurile merg foarte bine în interiorul noului PNL, dincolo de ce se speculează prin unele cercuri, şi că noi, în prezent, ne axăm pe definitivarea fuziunii, astfel că vor mai urma şi alte organizaţii în care va rămâne un singur preşedinte, precum şi pe pregătirea alegerilor locale din vara anului viitor”, a declarat Cristi Barbu, liderul PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. Si sa vedeti ce “succesuri” vor avea in alegerile viitoare!

  2. un alegator

    Este practic o victorie a democratilor liberalilor transformati in PNL.
    Si uite asa asor usor PDL ia puterea sub numele PNL dar pastreaza ,,obiceiurile,, din perioada basista.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.