Politic

Unde şi cum petrec Crăciunul parlamentarii de Teleorman?

Ioan DUMITRESCU

Cum şi unde petrec parlamentarii de Teleorman Crăciunul? Dintre cei trei senatori şi şase deputaţi ai Uniunii Social Liberale, un senator şi un deputat ai Partidului Poporului Dan Diaconescu, aleşi parlamentari în urma redistribuirii voturilor şi un deputat al Partidului Democrat, ales în urma renumărării voturilor de la redistribuire, toţi au declarat că intenţionează să petreacă sărbătorile de Crăciun în jurul bradului şi în sânul familiilor proprii.

Astfel, senatorul USL Nicolae Mohanu, Colegiul 1 Turnu Măgurele-Zimnicea a împodobit deja bradul acasă, în familie, la Turnu Măgurele, şi de Crăciun va sta la masă alături de cei dragi şi de câţiva prieteni. Senatorul PNL Crin Antonescu, Colegiul 2 Alexandria-rural, va petrece Crăciunul în Bucureşti, alături de familie, dar în perioada dintre Crăciun şi Anul Nou se va întoarce şi în Colegiul 2 alături de alegătorii care i-au dat voturile şi pe care îi va reprezenta în Camera Superioară a Parlamentului. Şi senatorul Timotei Stuparu, Colegiul 3 Videle-Roşiorii de Vede, va petrece sărbătorile de Crăciun acasă, la Alexandria, alături de familie, dar va merge la Ţigăneşti, la casa sa de la ţară, unde parfumul Crăciunului are altă spectaculozitate şi alt farmec. Senatorul PP-DD Florinel Dumitrescu din Colegiul 1, trezit parlamentar când nu se mai aştepta, va ciocni un pahar de vin de Crăciun în faţa bradului împodobit, în familie.

Deputatul PSD Elena Cătălina Ştefănescu, Colegiul 1 Turnu Măgurele, petrece acasă sărbătorile de Crăciun, în jurul bradului, aşteptând colindătorii. Adrian Simionescu, deputat PSD Colegiul 2 Zimnicea, va sărbători Crăciunul la Turnu Măgurele, dar se va întâlni şi cu alegătorii din colegiu. De Crăciun, deputatul PSD Liviu Nicolae Dragnea, Colegiul 3 Alexandria, taie porcul cu prietenii, iar masa o va lua în familie, cu soţia şi copiii, alături de bradul împodobit acasă, în aşteptarea colindătorilor. Şi deputaţii PSD Valentin Boboc, Colegiul 4 Videle, deputatul PP-DD Alin Bucur, Colegiul 3 Alexandria, cu toţii au declarat că de Crăciun stau în sânul familiei, în faţa bradului împodobit, bucurându-se cu toţii de vestea Naşterii Domnului, împletind tradiţiile de iarnă cu bucuria faptului că au devenit parlamentari, cu toţii transmiţând alegătorilor sărbători fericite, angajându-se să-şi facă cu onoare datoria faţă de alegători.

2 Comments

  1. Ion Taranistul

    SARACII PARLAMENTARI . CUM PETRECEI CRACIUNUL ACASA , LINGA ELECTORII. CEI DIN URMA ABIA DACA AU CE PUNE PE MASA . CEI D’INTII SE IMBUIBA. Asa e lumea facuta. Ba mai mult, Senatorul de Teleorman , de Nastrea Domnuli Isus Cristos , el serbeaza onomastiac Sfintului Cristian?Vedetei , dargi teleormaneni pe cine ati trimis in Parlament? Un needucat crestineste. Felicitari

  2. alexandru mocanu

    1. Ați omis să ne spuneți ce inseamnă ”acasă” pentru d-ra Ștefănescu?
    2. Apoi,chiar nu ați putut afla nimic despre deputatul PDL Lucian Militaru?
    Crăciun fericit și binecuvântat!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.