Politic

Unanimitate în ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Teleorman

Ioan DUMITRESCU

Ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Teleorman din anul 2014, din data de 30 decembrie, a fost condusă de preşedintele Adrian Ionuţ Gâdea, au participat cei doi vicepreşedinţi Nicolae Zavera şi Cornel Bleajă, şi au fost prezenţi 23 de consilieri judeţeni, convocaţi cu greu. Pe ordinea de zi au fost doar 4 proiecte de hotărâre, toate au fost aprobate în unanimitate.

Primul proiect de hotărâre viza o rectificare de buget pe anul 2014 şi estimările pe anul 2015. Al doilea proiect de hotărâre viza aprobarea bugetelor de venituri şi cheltuieli, a numărului de personal şi a fondului de salarii de bază pe anul 2014, ale instituţiilor şi serviciilor publice din subordinea Consiliului Judeţean Teleorman; „cu adresa 30347/29.12.2014, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului solicită aprobarea efectuării unor virări de credite bugetare în cadrul aceluiaşi capitol bugetar, prin diminuarea prevederilor bugetare la capitolul „Cheltuieli de personal” şi „asistenţa socială” cu acele economii înregistrate până la această dată şi majorarea corespunzătoare a prevederilor la „cheltuieli cu bunuri şi servicii”, în vederea achitării integrale a facturilor de utilităţi înregistrate în contabilitatea instituţiei. A fost aprobată şi modificarea Hotărârii de Consiliu Judeţean numărul 58/27 martie 2014, astfel încât a fost aprobat bugetul de venituri şi cheltuieli al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria pe anul în curs. A mai fost, de asemenea, validată dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Teleorman nr. 791/18 decembrie 2014 şi 809/29 decembrie 2014 privind rectificarea bugetului propriu pe anul 2014 şi estimările pentru anii 2015-2017.

Şi ca şedinţa Consiliului Judeţean Teleorman să se încheie într-o cheie mai destinsă, vicepreşedintele Consiliului, Nicolae Zavera a solicitat 10 zile de concediu de odihnă, cuvenite pe anul 2014, începând cu data de 10 ianuarie 2015; concediu liniştit, domnule vicepreşedinte!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.