Social

Un zâmbet, o mică bucurie celor aflați în suferință

Prin contribuția benevolă a fiecărui pompier militar teleormănean, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun și Anul Nou, s-a reușit achiziționarea mai multor produse tradiționale pentru copiii și bătrânii aflați în suferință, din județul nostru.

Pe lângă produsele tradiționale (cozonaci, fructe, sucuri, carne de porc și dulciuri), au fost achiziționate și produse de strictă necesitate care să sprijine această activitate de îngrijire a celor nevoiași, respectiv îmbrăcăminte și articole de birotică pentru copii. Valoarea totală a bunurilor oferite în dar acestor oameni a fost de 5228,41 de lei.

Pe lângă instituțiile care au beneficiat de sprijinul pompierilor militari, respectiv Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Teleorman, Centrul „Mama și Copilul” din municipiul Roșiorii de Vede și „Căminul de Bătrâni Balaci”, anul acesta au fost sprijiniți și trei colegi, pompieri militari din cadrul unității noastre, care au fost loviți de soartă, unul dintre ei lăsând în urmă, prin trecerea în neființă, o soție și trei copii. Familiile celorlalți doi militari trec în acest moment prin clipe grele, soțiile lor fiind depistate cu boli necruțătoare, ce amenință să lase în urmă familii îndoliate.

Cadourile oferite de personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman, au fost însoţite de urări de sănătate, fericire, gânduri bune şi bineînţeles, de tradiţionalul La Mulţi Ani!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.