Eveniment

Un tren de călători a luat foc în gara de la Măldăeni/ Aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat

UPDATE: „Din estimările șefului de tren, în toate garniturile se aflau aproximativ 100 de călători. Acesta, în timp ce disloca garniturile de tren de cele în care se manifesta incendiul, s-a intoxicat ușor cu fum, este conștient și cooperant și i se administrează oxigen”, informează ISU Teleorman.

Potrivit sursei citate, incendiul a fost lichidat de pompierii militari, iar la fața locului au fost trimise două microbuze, de la Detașamentul Alexandria și Detașamentul Roșiorii de Vede, pentru preluarea mai multor călători.

De asemenea, o locomotivă diesel a fost trimisă la fața locului de către CFR Călători, pentru preluarea celorlalte garnituri neafectate de flăcări.

Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire, mai precizează ISU Teleorman.

Știrea inițială

Două vagoane ale unui tren de călători care circula pe ruta București – Târgu Jiu au luat foc, cu puțin timp în urmă, în apropierea gării din Măldăeni. Din primele informații, aproximativ 50 de călători s-au autoevacuat din tren înainte ca salvatorii să ajungă la fața locului.

Pentru lichidarea incendiului acționează pompierii militari din cadrul Detașamentului Roșiori de Vede, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

„Traficul feroviar este oprit pe magistrala 900, la intrare în stația CF Măldăeni, județul Teleorman, după ce la nivelul unui tren de călători, cu 100 de persoane la bord, compus din cinci vagoane, care circulă pe relația București –Târgu Jiu, a izbucnit un incediu la ultimele două vagoane”, informează  Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, evenimentul nu s-a soldat cu victime, iar călătorii au fost mutați în primele trei vagoane, acestea fiind decuplate de ultimele două care au luat foc.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.