Eveniment

Un TIR care transporta grâu s-a răsturnat la Bujoreni

accident (5)accident (3)

accident (8)accident (7)

Monica DUMITRESCU

Zeci de tone de grâu au fost împrăştiate pe DN6 (DE 70), în localitatea teleormăneană Bujoreni, după ce un TIR s-a răsturnat luni, 11 iulie 2016, în jurul orei 22.00. Şoferul TIR-ului, rănit în urma accidentului, a fost preluat de un echipaj al SMURD Alexandria şi transportat la spital. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ISU Teleorman cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor PSI.

Circulaţia a fost parţial blocată pentru mai mult timp, până când s-a reuşit repunerea tirului pe roţi cu ajutorul unei macarale, solicitată de transportator. Pentru câteva ore, circulaţia s-a desfăşurat pe un singur sens. Cazul a fost preluat de către poliţie pentru cercetări privind cauza producerii accidentului.

Un accident identic s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute tot în Teleorman, pe DJ 701, pe raza localităţii Siliştea, la podul peste pârâul Valea văii. Nu au fost victime, însă pe lângă tonele de grâu împrăştiate, pe carosabil s-au scurs peste 100 de litri de motorină şi ulei. În acest caz a intervenit Detaşamentul de Pompieri Videle, cu o autospecială de stingere, pentru asigurarea măsurilor PSI, echiajul rămânând la faţa locului până la repunerea pe roţi a autotrenului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.