Eveniment

Un teleormănean, fără permis, a ignorat semnalele polițiștilor, a intrat într-un copac și a fugit de la locul accidentului / Un apel la 112 anunțase că un vehicul este condus agresiv

Miercuri, ora 20.10, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că un vehicul este condus agresiv, din direcția Vlașin către Ghimpați.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției nr.4 Poliție Rurală Ghimpați, care au depistat o autoutilitară, pe D.C.108, în afara localității Cămineasca, iar la semnalele regulamentare de oprire, conducătorul acesteia nu s-a conformat, continuându-și deplasarea, și, ulterior, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând într-un copac.

În urma producerii evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui bărbat, de 36 de ani, pasager pe locul din dreapta al autoutilitarei, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar conducătorul auto, un bărbat de 39 de ani, din județul Teleorman, a părăsit locului producerii accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.

Acesta a fost depistat la scurt timp, în localitatea Ghimpați, iar rezultatul testării cu aparatul drager a indicat valoarea 0.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale și pentru recoltarea probelor biologice de sânge, acesta rămânând internat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.