Eveniment

Un tânăr, prins la volan fără permis. Rudele au ameninţat şi jignit poliţiştii

TRAFIC BLOCAT - REPETITII - ZI NATIONALAÎn ziua de 15.08.2015, ora 10.25 polițiștii din Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 28 ani din localitate în timp ce conducea un autoturism pe str. Vlad Țepeș din municipiul Turnu Măgurele, jud. Teleorman, fără a poseda permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Având în vedere modalitatea de comitere a infracțiunii, cel în cauză fiind cunoscut cu antecedente penale pentru săvârșirea în mod repetat de infracțiuni la regimul rutier, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele care au luat măsura preventivă a controlului judiciar.

Întrucât mai mulți membrii ai familiei celui în cauză au ajuns la fața locului și au avut o atitudine necorespunzătoare față de organele de poliție, adresându-le cuvinte jignitoare și amenițări, persoana depistată a fost introdusă în sediul Poliției, iar în urma controlului corporal efectuat a fost găsit un cuțit cu lama rabatabilă, având lama în lungime de 11 cm, iar mânerul din ebonită și metal în lungime de 14 cm, cuțitul fiind ridicat în vederea cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere față de tânărul în vârstă de 28 de ani, iar față de alte două persoane, doi bărbați în vârstă de 25, respectiv 35 de ani, ambii din Turnu Măgurele, a fost luată măsura reținerii pentru comiterea infracțiunii de ultraj, împotriva celor doi s-a dispus măsura preventivă de control judiciar pe o durată de 60 de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.